Loading...
2 november 2007 - OWAP
*
Datum:
02-11-2007 (vrijdag) 2360 dagen geleden
Tijd:
23:00 - 05:00
Locatie:
 (4,4 / 5)
Straat:
Daniel Goedkoopstr. 1-3
Bezoekers:
3
Organisatie:
Meubelstukken
Prijs:
30,00 excl. fee Deur: 35,00
Max.bezoekers:
3.500
Dresscode:
fluitjes, fluor kleding, stadion toeters en smileys
Hotels:
Bookings.com
Website:
www.owap.dj
Deel:
Line-up:
Phuture 303 (chicago, Usa) Live On Stage, Graeme Park (hacienda, 24 Hour Party People, Manchester), Joost ‘bambam' Vanbellen, Remy (roxy), Eric De Man, Mc Kinky (london), Dj Deep (paris, France), Roog (hardsoul), Kc The Funkaholic (roxy), Cassie6, Miss Bunty

OWAP
*
OWAP

Vrijdag 2 november Amsterdam Powerzone

The Original Warehouse Acid Party is BACK, en viert dit jaar haar 5 jarig bestaan met een knallende acid rave in de Powerzone op een verlaten industrie terrein in Amsterdam. Meubel Stukken had al haar kaarten ingezet op een rauwe ouwe locatie ergens in de stad, maar door de nieuwe strikte regels en de weinige locaties in Amsterdam is dit op het laatst afgeblazen.

Gelukkig kon de Powerzone nog plek voor het O.W.A.P. vrijmaken, waar het feest al twee keer eerder met veel succes gestaan heeft. In de 2 zalen staat een keur van binnen en buitenlandse toppers klaar om het dak eraf te gaan spelen, alles in de oude acid stijl, de muziek stroming waarmee dance ooit geboren werd.

In de grote zaal Nederlandse top dj's met hun roots in de oude RoXY als Joost Bam Bam van Bellen, Eric de Man en dj Remy, gesteund door de woordenwaterval van acid koningin MC Kinky uit Londen.

Buitenlandse gasten zijn Graeme Park, bekend van de legendarische club Hacienda uit Manchester en de film 24 Hour Party People, en live uit Chicago niemand minder dan Phuture. Phuture maakte in den beginne het bijna 12 minuten durende nummer Acid Trax, waarmee de naam voor de nieuwe stroming toen geboren was. Andere super acid nummers volgden, Slam en We Are Phuture zijn misschien wel de bekendsten. Hun term 'The Phuture Will Survive' bleek waarheid, Phuture live is dan ook echt helemaal de acid bom!

In de kleine zaal staat een veel soulvollere programmering. RoXY housepionier en levende legende KC The Funkaholic draait samen met Cassie 6 van de oude Havanna, waarna DJ Deep uit Frankrijk de draaitafels zal bemannen. DJ Deep is met recht de soulvolle housepionier uit Parijs, ooit protegee van Laurent Garnier en werd later als globetrottende dj een van de sleutel figuren van deze scène.

De garage zaal wordt gehost door de diva van de Nederlandse dance Miss Bunty. Meubel Stukken vraagt iedereen zoveel mogelijk fluitjes, fluor kleding, stadion toeters en smileys mee te nemen om het 5 jarig bestaan van het O.W.A.P. tot een legendarisch te maken. Niet te missen!

Kaarten a 30.- zijn te koop via www.owap.dj of www.meubelstukken.nl , of bij Lady Day Hartenstraat 9, Zipper Huidenstraat 7 en Concerto Utrechtsestraat 52-60, allen te Amsterdam. Aan de deur zijn ook kaarten te koop, maar dan voor 35.-Overige data O.W.A.P
*
20-04-2014
Waardering 2 nov 2007 - OWAP
*
(0 waarderingen)
*
layer1 area