Loading...
26 augustus 2007 - Freakend
*
Datum:
26-08-2007 (zondag) 2428 dagen geleden
Tijd:
18:00 - 02:00
Straat:
Ekkersweijer 3
Bezoekers:
2
Vrijkaarten:
Winnaars hebben bericht gehad.
Prijs:
10,00 excl. fee Deur: 15,00
Hotels:
Bookings.com
Deel:
Line-up:

Freakend
*
Freakend

Rauwe electro, diepe minimal house en techhouse op het Brabantse strand

Na een jaar succesvolle edities in Panama Amsterdam en Beachclub BLM9 Bloemendaal aan Zee, strijkt het vernieuwende partyconcept Freakend neer op het Brabantse strand! Op zondag 26 augustus vindt daar, freakend kennende, dan ook een spectaculaire editie plaats! Zon, Zee, Strand, cocktails in de hand, compleet uit je dak op het Brabantse zand! Laidback Luke, Skitzofrenix, Bart B More, Daniel Beasley, Hombre de la Costa, Franky Rizardo, Mell Tierra, Joshua Walter & MC Roga zorgen voor die o zo heerlijke rauwe elektro en house tunes, jij zorgt uiteraard voor de sfeer! De locatie: Beachclub Sunrise aan het strand van Recreatiepark Aquabest!

Rauwe electro, diepe minimal house, en techhouse zullen op zondag 26 augustus over de wateren van Aquabest stuiteren om zo Brabant wakker te makken voor iets totaal nieuws! Freakend brengt een totaal nieuwe vibe, spectaculaire entertainment en de beste nieuwste sounds die je maar kan bedenken! Het afgelopen jaar was de sfeer op en top en daarmee ging ook iedereen daadwerkelijk los, en dat is nou precies de kracht achter het succes van Freakend: de sfeer! Freakend brengt dan ook een verfrissende wind door de huidige partyscene, wij brengen jou raw deep, jackin' & electro house, met uiteraard hier en daar een vleugje latin en urban house!

Met het 1-jarig bestaan op 11 augustus in Beachclub BLM9 Bloemendaal viert de organisatie een zeer succesvol eerste jaar van dit vernieuwende partyconcept: vorig jaar, zomer 2006, begon op het Bloemendaalse strand de weg naar de top, al snel was Freakend te vinden in Panama Amsterdam, met elke editie weer: de sfeer op en top en dus ook meerdere malen uitverkocht!! Nu een jaar na dato, met wederom zomerse edities in Bloemendaal, zoekt de organisatie als klap op de vuurpijl ook nog eens verkoeling op aan de Brabantse kust, zoals recreatiegebied Aquabest in de nabijgelegen omgeving ook wel genoemd wordt! Alhoewel: verkoeling? Freakend is Hot! En dat zul je merken ook! Namen als Don Diablo, Chuckie, Skitzofrenix, Sidney Samson, Lucien Foort, D-Rashid en vele anderen hebben de temperatuur al reeds doen stijgen in Panama en BLM9, nu in Beachclub Sunrise is het de buurt aan o.a. Laidback Luke en Skitzofrenix! Introductie is aannemelijk niet meer nodig! Deze twee kings of electro & minimal house laten jou op 26 augustus freaken tot je er bij neer valt! No doubt about that!

Waar ook geen twijfel over mogelijk is, zijn de sounds van Franky Rizardo! Als resident van Freakend liet hij het afgelopen jaar vele bezoekers compleet uit zijn dak gaan! Met releases bij Fame Recordings (Armada), opkomende releases op het label van Bart B More (Secure Recordings) en top tien noteringen in binnen en buitenlandse DanceCharts, is deze talentvolle DJ/Producer dan ook hard op weg naar de top! Samen met Daniel Beasley zullen deze twee back2back compleet gaan freaken in Sunrise! Twee namen die dan ook zeker in de gaten gehouden dienen te worden! Over Bart B More gesproken: zijn tracks, onder andere gereleased by SamsoBeats, SneakerzMuzik en zijn eigen label Secure Recordings, worden overal snoeihard gedropped door the big boys in business! Al deze successen hebben dan ook geleid tot het maken van remixes voor Gregor Salto, Noir, Skitzofrenix, Groovenatics en vele anderen! Rede genoeg om eens lekker te komen freaken op de sounds van Bart B More! Hombre de la Costa (Samsobeats), Mell Tierra & Joshua Walter vullen het rijtje aan, the one and only MC Roga breidt het hele zooitje bij elkaar met zijn catching lyrics!

Zondag 26 augustus word dus een dag om halsreikend naar te kijken: de rauwere electro, minimal en house beats zijn absoluut fan-freakin'-tastisch en maken samen met de spectaculaire acts deze zondag tot de freakiest end of your weekend! Kaarten zijn online te koop via www.freakend.nl & www.ticketbox.nl ! 11 Augustus viert Freakend zijn een jarig bestaan in BLM9 Bloemendaal en in September volgt er nog meer goed nieuws over Freakend, dus voor de laatste updates check je www.freakend.nl en http://freakend.hyves.nlWaardering 26 aug 2007 - Freakend
*
(0 waarderingen)
*
layer1 area