Loading...
15 july 2007 - Supreme
*
Date:
15-07-2007 (sunday) 2468 days ago
Time:
16:00
Location:
 (4,8 / 5)
Street:
Kennemerstrand 174
Visitors:
1
Win tickets:
Winners have been notified.
Price:
10,00
Hotels:
Bookings.com
Share:


Supreme
*
Supreme

Zondagmiddag, zonnetje schijnt volop, alleen maar mooie mensen om je heen.

Glaasje champagne in je ene hand en een heerlijk hapje in je andere hand. De muziek is heerlijk zomers, je heb de prachtige Noordzee voor je liggen en iedereen heeft 't naar z'n zin.. Klinkt goed allemaal nietwaar ;)

Zondag 15 juli kan jij dit waarmaken, en wel in Zilt aan Zee IJmuiden tijdens Supreme! Want dan wordt heel het strandpaviljoen omgetoverd tot een waar paradijs met champagne, mooie mensen en heerlijke muziek!

Niemand minder dan Richard Earnshaw, bekend van een van s'werelds grootste houselabels SOULFURIC, wordt dan vanuit Engeland overgevlogen om iedereen van zijn heerlijke beats te voorzien! Elke DJ heeft tal van platen van deze man en 15 juli staat hij voor het eerst op de Nederlandse stranden!

Hij wordt hierin bijgestaan door LUXLIFE organisator Tettero, Real-House voorman Prunk le Funk en Mike Scot, resident van the Mansion Amsterdam! Suki la Cruz zal iedereen verwennen met zijn percussie en Saxy mr S zal iedereen versteld doen staan van zijn saxofoonkunsten. Host is MC Choral, bekend van CRUNC.

Kaarten zijn maar 10 euro en zijn alleen verkrijgbaar aan de deur. Het feest begint om 16.00 uur en gaat door tot in de late uurtjes.. zie www.ziltaanzee.nl voor meer info!Rating 15 jul 2007 - Supreme
*
(0 ratings)
*
layer1 area