Loading...
13 july 2007 - Soigné (The Champagne Society)
*
Date:
13-07-2007 (friday) 2470 days ago
Time:
22:00 - 03:00
Location:
 (4,1 / 5)
Street:
Groest 53
Visitors:
Win tickets:
Winners have been notified.
Price:
10,00
Hotels:
Bookings.com
Website:
www.musk.nl
Share:


Extra info
*
Early-bird 7,50 euro (till 23:30)
Guestlist and Crunc Family Card free entrance till 00:00 hour
VIP: 200,00 euro (incl free entrance 6/8 pers, vip table and bottle of champagne)
Free Glas of Champagne for first 100 visitors

Soigné (The Champagne Society)
*
Soigné (The Champagne Society)

Let’s drink Champagne together!

Wanneer er iets te vieren valt drink je champagne. Bij Soigné valt er altijd iets te vieren! Deze avond bewijst dan ook dat er een grote champagne society is, al is het alleen al dat het meer dan een jaar met succes (uitverkochte edities) in The Zebra, Amsterdam word georganiseerd en sinds kort ook in Musk, Hilversum.

In mei was de 1ste editie in Musk. Met oa D-Rashid als special guest werd het een avond waarbij de bezoekers flink hun heupen los schudde en de handen het plafon aanraakte! Het was een avond met gestyled publiek, uitdagende entertainment, champagne, snoepjes en een exclusief karakter! Soigné brengt in Musk lekker zomerse, latin volle, funky house sounds! Dit zodat je de zomer voelt wanneer je je ogen dicht doet.

Ook vrijdag 13 juli zal dit niet anders zijn. Special guest voor deze avond is niemand minder dan Mr. summer house himself Ricky Rivaro! Bekend van oa Sundale @ Bloomingdale is Ricky iemand die de zomer brengt met zijn house sound of het nu min 40 graden is of er een regen storm boven Nederland hangt, Ricky = zomer! Denniz (resident van oa. Club Vie, BNN's Bed @ Hotel Arena) is resident van Soigné in Amsterdam en zal deze avond invallen voor Fedor Limjoco die in Ibiza zal draaien dat weekend. Vaste resident van Soigné in Musk is Prodice, een upcomming talent die je zal doen verbazen! De heren zullen ondersteund worden door MC Choral die op dit moment als 1 van de hotste vrouwelijke mc / vocalist gezien mag worden!

Verwacht zoals bij elke Soigné weer de nodige extra's, we blijven je verassen en teasen! Vanaf 22:00 ben je meer dan welkom in de wereld van the Champagne Society. Zin om deze avond alle remmen los te gooien, en jezelf optimaal in de watten te laten leggen? Mail dan vip@crunc.nl en bestel een vip tafel voor jou en 5 vrienden/vriendinnen! Zie jij jezelf al staan tussen stylish en funky fresh people? En wil je samen met alle andere Soigné fans een champagne volle avond van maken? Kom dan vrijdag 13 juli naar Musk in Hilversum en ervaar hoe het voelt om Soignélicious te zijn! Voor de early-birds is entree voor 23:30 maar 7,50 euro daarna is de entree 10,00 euro. Kom vroeg want ook deze editie zal druk bezocht gaan worden.Rating 13 jul 2007 - Soigné (The Champagne Society)
*
(0 ratings)
*
layer1 area