Loading...
6 juli 2007 - Rainbow Nights - Rood
*
Datum:
06-07-2007 (vrijdag) 2478 dagen geleden
Tijd:
22:00 - 03:00
Locatie:
 (4,6 / 5)
Straat:
Rembrandtplein 44
Bezoekers:
Vrijkaarten:
Winnaars hebben bericht gehad.
Prijs:
10,00
Hotels:
Bookings.com
Deel:
Line-up:
Jay B, Mr Speak, Tony Fitz, Civil


Rainbow Nights - Rood
*
Rainbow Nights - Rood

Elke week een andere kleur met Rainbow Nights

Rainbow nights presenteert elke week een andere kleur en een ander geluid. Iedere vrijdag zal de Rain exploderen en zullen de lekkerste cocktails, koptelefoons en gekleurde beats in het rond vliegen. Elke vrijdag maken grote DJ namen hun opwachting en zullen zij het publiek verrassen met de lekkerste muziek. Als MONSTER hoogtepunt is er elke laatste vrijdag van de maand de 2 FLOORS EDITION. De beneden zaal wordt de speeltuin voor de beste MC's en eclectische DJ's. De bovenzaal veranderd in een house VS live musicians battle met saxofonisten, percussionisten, Mc's, en meer..

De line-up van juli springt eruit met DJ's en artiesten als Mr Speak, Jay B, The Flexican, K-Fresh, Benjamin Brown, Dekky, Tony Fitz en MEL (Off the wall), Glen Helder on percussion, Kazzikazs on percussion, Saxy mr S on Sax, Boris de luxe on Sax en Mo MC! Een groep DJ's en artiesten die allemaal de baas zijn in hun eigen straatje muziek.

The Flexican komt de Rain rocken op de laatste vrijdag van de maand. Met deze Talentvolle DJ/producer knalt elke maand de Rain uit elkaar.

Mr Speak is de oldschool geleerde in de eclectisch wereld. Hij krijgt iedereen in beweging met zijn intelligente beats en zijn meesterlijke mix skills.

Met Benjamin Brown achter de draaitafels weet iedereen wat er gebeurd. Kleren moeten uit en stoelen door het raam. Met zijn Latin Sounds en Eclectische platenkeuze ga je je vanzelf misdragen.

Jay B is een upcomig star in de spotlights van Rain. Met zijn gevoel voor muziek kan je niet meer stil zitten en zijn mix van hiphop, eclectische beats en house zal nog lang in je geheugen gegrift staan.

Dekky is de House-baas van Amsterdam. Hij lijkt aardig maar met zijn vette beats geeft hij het publiek een pak slaag. Hij zal op de speciale TWO FLOORS edition op vrijdag 27 juli zijn kunsten vertonen

K-Fresh slaat weinig vijdagen over. Hij zal maar liefst 3 x in actie komen deze maand. Met zijn uitzonderlijke Back 2 Music sets zorgt hij voor extra rode peper op de dansvloer.

Juli gaat wederom een succesvolle maand te worden met als uitschieter en hoogtepunt de laatste vrijdag van de maand. Rainbow Nights presenteert de beste Eclectische en House artiesten die er te vinden zijn. Jij bent hierbij uitgenodigd voor een nacht met jouw kleur met jouw smaak en jouw geluidWaardering 6 jul 2007 - Rainbow Nights - Rood
*
(0 waarderingen)
*
Twitter Rain_Amsterdam
*


meer

layer1 area