Loading...
28 september 2007 - Sappig!
*
Datum:
28-09-2007 (vrijdag) 2393 dagen geleden
Tijd:
23:00 - 05:00
Locatie:
Off_Corso
Straat:
Kruiskade 22
Bezoekers:
1
Vrijkaarten:
Winnaars hebben bericht gehad.
Max.bezoekers:
1.200
Deel:


Sappig!
*
Sappig!

Sappig staat als een huis!

SAPPIG staat als een huis in Rotterdam. Maandelijks loopt de maasstad leeg om zich voor de Off Corso in een nette rij te op te stellen. Helaas kan de organisatie niet iedereen binnenlaten en moet zij meestal na twee uur de rij teleurstellen. Maar denken aan een grotere locatie doen ze bij SAPPIG! niet! De 010-editie hoort in de Off-Corso thuis en nergens anders!

Elke maand zet SAPPIG! weer een line-up neer die de grondvesten van de poptempel in Rotterdam doet schudden. De maand september staat in het teken van de heren die landelijk het concept de afgelopen jaren muzikaal hebben bewaakt. Het is ook de officiële afscheid van twee heren die de afgelopen jaren in 010 en 020 zich hebben ingezet voor het concept. Deze residents hebben ervoor gezorgd dat SAPPIG! muzikaal op een hoog niveau is gebleven en de gast-dj´s heel graag op het concept komen draaien. We hebben het hier over de huidige residents Joey Daniel en Sunnery James en de heren die in het verleden als residents aan SAPPIG! verbonden waren Philip Young en Jermaine S.

Philip Young was er vanaf het eerste uur bij, net als de organisatie liep hij met een stapel flyers, een emmer lijm en posters de stad door. Hij heeft meegedacht in de line-ups en heeft de huidige muzikale lijn voor SAPPIG! neergezet. Philip gaat na drie jaar bij SAPPIG! muzikaal een totaal andere richting opgaan. Natuurlijk zal Philip als gast-dj terugkeren op ZIJN concept, want dat zal het altijd blijven!


Voor wie dat ook geld is Jermaine S. Meneer S heeft vanaf dag 1 in Rotterdam zich ingezet voor SAPPIG! Hij zal zich de komende tijd meer als promotor vestigen met zijn eigen concepten: Hufters, Starz en Hotterdam. Hierin zal de lijn met SAPPIG! nooit helemaal verbroken worden. Maar hij zal niet meer maandelijks zijn opwachting maken op het concept.

Sunnery James en Joey Daniel zullen net als de afgelopen jaren de SAPPIG! kar muzikaal door het land trekken. Joey is er ook vanaf dag 1 in Rotterdam bij en heeft zich samen met het concept in Rotterdam tot een begrip gevestigd. Sunnery James is op dit moment een van de hotste dj's in ons land. Deze meneer is headliner op bijna alle topconcepten, maar vooral de resident van zijn eigen SAPPIG! Deze vier heren zullen jullie meenemen naar het begin van SAPPIG! en ze zullen eindigen met een voorproefje van de toekomst!

Heb je dus SAPPIG vanaf dag 1 gemist en wil je weten hoe het was? Dat is deze editie de ideale mogelijkheid om dat te beleven of voor sommigen te herleven!



Nieuws / Verslagen
*
Waardering 28 sep 2007 - Sappig!
*
(0 waarderingen)
*
layer1 area