Loading...
21 july 2007 - Slick Outdoor
*
Date:
21-07-2007 (saturday) 2462 days ago
Time:
13:00 - 01:00
Location:
Strand Wolderwijd
Street:
City:
Zeewolde NL
Visitors:
1
Win tickets:
Winners have been notified.
Price:
7,50 excl. fee Door: 10,00
Share:

Absolutely Stereo
*
Absolutely Stereo

Miss Monica & Miss Bunty deze zomer op de festivals!

DJ Miss Monica & MC Miss Bunty treden vanaf nu, naast hun eigen optredens, ook samen op onder de noemer : Absolutely Stereo.

In navolging van hun eigen succesvolle clubavond "Absolutely Stereo" - elke 3de zaterdag van de maand in multi-award winning Club Off Corso in Rotterdam - gaat dit duo hun dynamische optreden ook als gastoptreden doen op de festivals en in de clubs.

Absolutely Stereo zal deze maand op 2 festivals optreden:

Op zaterdag 21 juli a.s. zal de kick-off zijn van de "Absolutely Stereo" performance te zien zijn met een daverende show op Slick Outdoor in Zeewolde en op zaterdag 28 juli a.s. zullen zij het BeachBoom Festival in Brouwersdam op spectaculaire wijze afsluiten.

"Absolutely Stereo" is de combinatie van de house sounds van DJ Miss Monica en de zang van de "Shirley Basey on Acid" vocaliste MC Miss Bunty. Het duo is 2 jaar geleden muziekzaalverliefd op elkaar geworden en sindsdien zijn zij de rots in de branding van de, tot nu toe altijd overvolle, "Absolutely Stereo" Clubnight. Het is een spetterende interactie tussen de 2 artiesten waarbij muzikaliteit hoog tij viert.

Beiden artiesten zijn al jaren actief in de scène en hebben al op veel toonaangevende feesten, clubs en festivals opgetreden.

De afgelopen 2 jaar heeft het "Absolutely Stereo" - duo al opgetreden op : Slick Outdoor Festival, Dance Valley Festival, Bevrijdingsfestival Zuid-Holland, Club Hedon, Club Mezz, Club De Rechter, Club Winkel van Sinkel, Club Las Palmas, Discotheque parties, FFWD Dance Parade, Frequence Outdoor Festival, Club Asta en Club Monza.

Na de zomer zal "Absolutely Stereo" ook te gast zijn bij verschillende clubs en feesten in het land.Rating 21 jul 2007 - Slick Outdoor
*
(0 ratings)
*
layer1 area