Loading...
2 juni 2007 - Veronica's TemptationParty
*
Datum:
02-06-2007 (zaterdag) 2912 dagen geleden
Tijd:
22:00 - 05:00
Straat:
Delftsestraat 15
Bezoekers:
1 0
Vrijkaarten:
Winnaars hebben bericht gehad.
Prijs:
9,00 excl. fee
Max.bezoekers:
4.500
Hotels:
Bookings.com
Website:
www.hmh.nl
Deel:
Line-up:
Temptation Island Celebrities


Veronica's TemptationParty
*
Veronica's TemptationParty

Gepubliceerd: 24 mei 2007

De zwoele klanken van het Temptation Island stromen je tegemoet wanneer je op zaterdag 2 juni de Hollywood Music Hall betreedt. Want dan vind je hier de Temptation Island Beach Party!

Temptation Island Beach Party
Wat zijn de ingredi├źnten van deze onvergetelijke avond?
De meest verleidelijke dames, en meest sexy mannen De ├ęchte verleiders van "Temptation Island", het beruchte tv programma van Veronica. Voor de gesettelden onder ons al vast een waarschuwing: het schijnt dat niemand deze verleiders kan weerstaan; het belooft dan ook een Tropische avond te worden.

Eiland
Stel je voor: een eiland met veel zon, een diepblauwe zee en palmbomen. Garneer dat met de mooiste vrouwen en mannen en serveer dit met de lekkerste cocktails. Dit alles vind je 2 juni terug in de Hollywood Music Hall! Compleet met jacuzzi's, palmen, stranden, cocktails, champagne en de lekkerste muziek van de resident dj' s.... en je minivakantie kan beginnen! Laat je verleiden door de muziek, de zomerse decoratie, de sterren van Temptation Island en geniet van het zonnigste indoor-eiland dat Rotterdam op 2 juni rijk is. Beleef Temptation Island vlakbij huis met alle sterren uit het programma en haal je zwoelste beachwear alvast uit de kast!

Verleiders en verleidsters..
Tijdens de bruisende avond maken de koppels, verleiders, verleidsters en de crew hun opwachting in de HMH. Het belooft een groot spektakel te worden, geheel in Temtation Island sfeer. De bezoekers kunnen onder meer genieten van zowel een indoor als outdoor strand, open airshowers, zwembaden, free bodypainting en hairdressing, lasershows en optredens van bekende dj' s.layer1 area