Loading...
16 juni 2007 - Club Magixx
*
Datum:
16-06-2007 (zaterdag) 2500 dagen geleden
Tijd:
22:00 - 05:00
Locatie:
 (4,3 / 5)
Straat:
Wychenseweg 204
Bezoekers:
Prijs:
15,00
Max.bezoekers:
3.000
Hotels:
Bookings.com
Deel:

Club Magixx...
*
Club Magixx...

...haalt Chuckie en Don Diablo naar The Matrixx

Eigenlijk een volkomen logische plek voor een grote DJ als Chuckie: Club Magixx op zaterdag 16 juni in The Matrixx. Want zo veelzijdig gemengd als zijn draaistijl is, zo veelzijdig gemengd is nou juist ook dit spetterende feest. Met een gedurfde mix van sport, trendy people en eclectische dance! Waarbij Chuckie hulptroepen in gevlogen krijgt in de vorm van Don Diablo, William Shagspeare vs Billy the Klit en J-Flava.

Over al deze DJ's hoeft hier geen boek meer te worden volgeschreven: dit zijn de topsporters van de dance. Chuckie is sinds zijn doorbraak in 2003 het boegbeeld geworden van de eclectische house-urban house scene. Hij is medeverantwoordelijk voor de explosieve groei van de urban-scene met een verrassende mix van stijlen, zowel dance, urban als pop. In de mailbox van The Matrixx werd (terecht) vaak gevraagd zijn komst weer eens te gaan regelen. Bij deze dus! Een verzoek waaraan sowieso al met het grootste plezier wordt voldaan omdat alle keren dat Chuckie al in The Matrixx was, hij een van dansen uitgeputte crowd achterlaat. Zo hoort dat.

Vanuit het hoge noorden is er Don Diablo, de DJ die ook al in no-time sterrenstatus bereikte, niet in de laatste plaats door een paar lekkere albums. William Shagspeare vs Billy the Klit en J-Flava zijn alle drie oudgedienden op The Matrixx-feesten. En oudgediend wordt je echt alleen maar als je er consequent in slaagt het kritsiche matrixx-publiek uit hun schoenen te draaien.

Club Magixx heeft nu een paar zeer succesvolle edities achter de rug, en dat is eigenlijk heel logisch: het is een lekker verfrissende mix van kwaliteitsdance, met de sexy ingrediënten van basketball en cheerleading. Verwacht dus een lekker visueel spektakel, naadloos gefuseerd met die fraaie mix van dancestijlen. Geen dertien in een dozijn-nacht, maar Club Magixx dus, op zaterdag 16 juni in The Matrixx.Nieuws / Verslagen
*
21-05-2007Club Magixx...
Waardering 16 jun 2007 - Club Magixx
*
(0 waarderingen)
*
Twitter ClubMatrixx
*meer

layer1 area