Loading...
13 may 2007 - 5th Sense
*
Date:
13-05-2007 (sunday) 2932 days ago
Time:
18:00 - 01:00
Location:
 (4,4 / 5)
Street:
Korenmarkt 26
Visitors:
0
Win tickets:
Winners have been notified.
Price:
10,00
Hotels:
Bookings.com
Share:
Line-up:
Victor Coral, Patrix, Daniel Beasley, Barry Barrylas en J-Luc, MC Mego


5th Sense
*
5th Sense

Published: 11 April 2007

5th Sense is een happening die elke tweede zondag van de maand wordt georganiseerd in de 5th Avenue op de Korenmarkt in Arnhem.

Tijdens 5th Sense komt één van de vijf zintuigen (horen, voelen, zien, proeven en ruiken) naar voren. De sounds word verzorgt door Nederlandse top-DJ's en de Arnhemse helden. Deze keer: Victor Coral, Patrix, Daniel Beasley, Barry Barrylas en J-Luc.

Vorige 5th Sense was een groot succes. Tot 3 uur heeft de 5th Avenue op zijn grondvesten staan te schudden. Benny Rodriques zorgde er samen met onze Arnhemse helden voor dat het een groot feest werd. Deze keer zal Victor Coral het team komen versterken.

Victor Coral draait funky en groovy uplifting housemusic. Deze stijl kan variëren van diepe house grooves tot rauwe en pumpin four-2-the-floor Chicago beats, gecombineerd met tribal, techhouse en electro invloeden. Deze resident van o.a. Rush en ExPornStar weet dan als geen ander hoe je het publiek moet vermaken. Victor draait altijd energieke sets, waardoor de dansvloer altijd in beweging blijft. Naast de resident DJ Patrix hebben ze voor 13 mei ook ander talent uit arnhem. De lokale upcoming dj's Barry Barrylas, J-Luc en Daniel Beasley zijn ook weer aan de line-up toegevoegd om je te laten genieten. Zij weten precies wat je wil horen. De avond word gepresenteert door onze vaste MC en host van de avond: MC Mego. 5th Avenue is een unieke locatie. Natuurlijk is er de dansvloer waar je helemaal los kan gaan maar beneden is de relaxte lounge area waar je onder het genot van een hapje en een drankje heerlijk kan chillen in een van de vele leren banken en stoelen. Dus ook als je voeten het van het dansen niet meer houden is het in de 5th goed toeven. 5th Sense begint om 18:00 uur. Er is de mogelijkheid om daarvoor een lekker hapje te eten. Er is een 5th Sense dagmenu voor slechts 7,50 naast de ala cart kaart (zie: http://www.5avenue.nl/menu.php) .layer1 area