Loading...
2 february 2007 - Oldstyle Rave
*
Date:
02-02-2007 (friday) 2631 days ago
Time:
23:00 - 05:00
Location:
Street:
Blinkertweg 2a
Visitors:
Price:
12,00 excl. fee Door: 15,00
Max.visitors:
600
Music Style:
acid, classics, early hardcore, house, oldschool
Hotels:
Bookings.com
Share:
Line-up:
Room 1 1993, 1996
Bountyhunter, Buzz Fuzz, Cold Fusion, Dano, El Stampo

Room 2 1988, 1993
Alexander Koning, Jordens, Neuv, Requez, Toyax, Vox

Oldstyle Rave Classics
*
Oldstyle Rave Classics

Het is bijna zover, Oldstyle Rave Classics zal snel herrijzen!

Veel feestgangers hebben goede herinneringen aan dit succesvolle evenement dat vanaf 2004 regelmatig gehouden werd in het Patronaat in Haarlem. Vorig jaar sloeg echter het noodlot toe toen een handje vol mensen besloot ruzie te zoeken en het te verpesten voor de meer dan duizend mensen die wel waren gekomen om te feesten en uit hun dak te gaan. Het Patronaat besloot om geen oldstyle evenementen te doen en partyorganisatie Cuup.nl moest opzoek naar een nieuwe locatie.

Na ruim een half jaar sinds de laatste editie is er voor de trouwe fans een geschikte locatie gevonden. Door het beperkte aanbod in Haarlem was het lastig om iets in de buurt te vinden, maar uiteindelijk is er gekozen voor Club M. Deze gezellige tent biedt plaats aan ongeveer 700 feestgangers en ligt vlak bij Haarlem, tussen Heemstede en Zandvoort in.

Op 2 februari zullen er twee zalen open zijn. In zaal 1 zullen er de hele avond classics gedraaid worden uit de periode 1988 tot 1993, terwijl de andere zaal in het teken zal staan van early hardcore uit de periode 1993 tot 1996. Cuup.nl zal in samenwerking met het publiek de beginjaren van de housescene op een magische manier doen herleven. Voor iedereen die met plezier terug denkt aan deze tijd maar ook voor iedereen die deze tijd graag had willen maken is dit het ultieme feest. De ervaren dj's zullen het publiek meenemen in een reis van eind jaren '80 tot midden jaren '90 zodat iedereen weer van zijn of haar favoriete houseclassics kan genieten. Bezoekers van de vorige edities weten dat de sfeer centraal staat, en er zal weer hard gewerkt worden om dit lekkere gevoel te bereiken.

De ervaren dj's die de 'classics' zaal gaan verzorgen zijn Alexander Koning (Eye on the Future), Requez (Houseqlassics), Toyax (Qlubtempo), Vox & Jordens (Multigroove) en Neuv (Hellrasier). Zij nemen houseplaten mee van eind jaren '80 tot ongeveer 1993.

De 'early hardcore' zaal wordt door niemand minder verzorgd dan Dano & Buzz Fuzz (Dreamteam), Cold Fusion (Happy Classics), El Stampo (Haarlem Hardcore) en de uit België afkomstige Bountyhunter (Megarave). Zij draaien de ouwe hardcore sound van ongeveer 1993 tot 1996.

Ter eren van de verjaardag van Cuup zijn er vorig jaar DVD's gemaakt met een compilatie van de Oldstyle Rave Classics feesten, ondersteund door een mix van housepionier Vox. Veel van de trouwe bezoekers zullen al een exemplaar in hun bezit hebben, maar voor iedereen die de waardebon de vorige editie is misgelopen, zal aan het eind van het feest de DVD gratis worden uitgedeeld.

Er zal dit keer slechts een beperkt aantal voorverkooptickets beschikbaar zijn. Vanaf volgende week zijn deze exclusief verkrijgbaar bij Trancentral en via info@cuup.nl . Trancentral is te vinden op de Kruisweg in Haarlem vlakbij het station. Aangezien de vorige edities van Oldstyle Rave Classics bijna allemaal in de voorverkoop waren uitverkocht is het verstandig om op tijd een kaartje te halen.News / Reports
*
Rating 2 feb 2007 - Oldstyle Rave
*
(0 ratings)
*
layer1 area