Loading...
16 february 2007 - The Zoo Dating Special
*
Date:
16-02-2007 (friday) 2619 days ago
Time:
22:00 - 04:00
Location:
 (4,0 / 5)
Street:
Korte Leidsedwarsstraat 14
Visitors:
1
Organiser:
Chemistry
Win tickets:
Winners have been notified.
Price:
10,00
Hotels:
Bookings.com
Share:


The Zoo Dating Special
*
The Zoo Dating Special

Na het succes van de eerste editie in augustus afgelopen jaar, is het op 16 februari weer zover: The ZOO ‘Dating Special’ in Club Zebra Amsterdam.

De bezoekers van de wekelijkse avond kunnen op deze speciale editie openlijk laten merken of ze vrijgezel zijn en zien aan anderen of ze beschikbaar zijn voor een nieuwe romance. Club Zebra is met de The ZOO 'Dating Special' Frederik Abas, Jeremaine S en special guest DJ Chuckie vrijdag 16 februari dé place to be!

Verleden jaar in augustus organiseerde The ZOO de eerste Dating Special. En met succes! Daarom nu op 16 februari weer een editie! Bij binnenkomst zal het gelijk duidelijk worden; onder het genot van een glas champagne kun je een keuze maken welk bandje je gaat kiezen. Zul je laten zien dat je voor alles en iedereen open staat en dat jij de meest felbegeerde vrijgezel bent in heel Amsterdam? Of kies je het bandje dat betekent dat je al jaren bezet bent en niet van plan bent je partner te doen vergeten die avond? De keuze is geheel aan jezelf! Er zullen drie soorten kleuren bandjes worden uitgedeeld. De kleur roze zal aangeven dat je single bent, groen betekent monofoob en met een wit bandje geef je aan niet beschikbaar te zijn.

Om de juiste 'move' te kunnen maken moet natuurlijk ook de juiste muziek beschikbaar zijn. Aangezien iedereen weer wat anders leuk vindt, wordt er op twee verdiepingen verschillende muziek gedraaid. Beneden zal resident en mede-host van de avond Frederik Abas de zwoele Sexy House draaien om de temperament op een hoog niveau te brengen. Om dat kracht bij te zetten met nog wat eclectische muziek heeft hij speciaal DJ Chuckie uitgenodigd. Chuckie weet als geen ander een platentas mee te nemen waardoor iedereen met zijn billen staat te schudden. Hoe werkt dat versieren ook al weer? Eerst oogcontact, nog een keer oogcontact, klein glimlachje, dichterbij elkaar gaan staan, per ongeluk aanraken, vuurtje vragen, drankje halen en tja, dan moet je toch echt samen gaan dansenHet eerste zal iedereen zelf moeten verzorgen, bij het dansgedeelte zal Chuckie zorgen dat je de actie kan zetten om dicht tegen elkaar aan te dansen..en dan..? Elk feest waar Chuckie geprogrammeerd staat, in heel Nederland, is volle bak waarmee hij bewijst dat hij de juiste spirit kan brengen om iedereen een goed gevoel te geven!

Als je met je vrienden op zoekt bent naar iets meer intimiteit en luxe is het boven mogelijk om een tafel te reserveren. Aan deze tafel brengen de kelners de hele avond jullie drankjes. Tijdens The ZOO dating special kun je erop rekenen dat jij en je (nieuwe) liefde extra verwend worden.

The ZOO is een concept van Chemistry voor The Zebra en wordt gehost door Frederik Abas en Jerney Zwart. The ZOO is een feest dat elke vrijdag een leuk, breed en dansend publiek weet te trekken. Bij deze speciale editie van The ZOO is guesthost Jordy The betrokken. Hij is bekend met de entertainment wereld en zorgt hiermee voor iets extra's.Rating 16 feb 2007 - The Zoo Dating Special
*
(0 ratings)
*
layer1 area