Loading...
23 february 2007 - Rush 020
*
Date:
23-02-2007 (friday) 2612 days ago
Time:
23:00 - 04:00
Location:
 (4,5 / 5)
Street:
Oostelijke handelskade 4
Visitors:
1
Organiser:
Chemistry
Win tickets:
Winners have been notified.
Price:
10,00 excl. fee Door: 15,00
Max.visitors:
1.000
Hotels:
Bookings.com
Share:
Line-up:
Benny Rodrigues, Jaziah, O.Boogie, The Flexican, Cream, MC Madd Son


Rush 020
*
Rush 020

De Amsterdamse februari editie zal in de boeken gaan met de volgende gezonde uitgaansingrediënten:

Benny Rodrigues, Jaziah, The Flexican, O.Boogie, MC Madd Son en natuurlijk Joey 'showie' Elgersma met zijn modellen. Zij zullen zorgen voor een mixed flavour van Raw Urban Sexy House, Hiphop en entertainment waarvan iedereen zal opkicken na een vermoeiende werkweek. Poets dus maar vast de mooie schoenen, gooi het sexy truitje alvast in de was en bereid jezelf geestelijk voor op een avondje knallen in Club Panama.

Het is voor het eerst voor Benny Rodrigues dat hij aan zal treden op RUSH in de Amsterdamse Panama. Dat betekend allerminst dat hij geen RUSH DJ is, want hij heeft de nodige gigs al bij op zijn naam staan. In Rotterdam, Leeuwarden, Den Haag en Utrecht was hij namelijk al achter de draaitafels te vinden. Aangezien dat een succes was, is het logisch dat daar een vervolg op komt. Hoewel hij veel bekend staat om zijn Techno en Tech-house sets, wordt hij tekort gedaan als hij met die stempel bedrukt wordt. Hij tovert namelijk van bijna alle House-genres de meest opzwepende tracks uit zijn tas, waardoor zeker ook de vrouwelijke bezoekers de heupen niet stil kunnen houden. Vrijdag zal hij zorgen voor datgene wat het Amsterdamse uitgaanspubliek nodig heeft en dus zal toekomen: een vrolijke, sexy Houseset, gebracht met pit en veel energie.

Ook Jaziah, DJ van de RUSH Family, zal vrijdag 23 februari aantreden in de DJ-booth van Panama. Met zijn achtergrond als eclectische DJ is hij te vinden op veel verschillende soorten feesten. Hiermee bewijst hij een divers publiek met verschillende muziekvoorkeuren te kunnen pleasen. Bij RUSH is hij toch wel een House-DJ. Ook in zijn eigen producties van tracks is dat terug te horen. Door zijn eclectische achtergrond heeft hij een mixtechniek die weinig mensen hem na kunnen doen! Van Jaziah kan dus net als Benny een lekkere mix van verschillende Housegenres verwacht worden, in de grote zaal van Panama.

Uiteraard zal ook RUSH in Panama vergezeld gaan met een show van Joey Elgersma. Joey gaf afgelopen 16 februari de Rotterdamse Off_Corso een totaal andere identiteit met een grote boxring midden in de zaal waar zijn performers helemaal los gingen en het publiek helemaal gek maakte. Vrijdag zal er in Panama geen boxring zijn, maar wel genoeg bekijks met zijn performers in 'Los Bordellos' stijl

In de kleine zaal klinkt vrijdag heel andere muziek. Daar zal geen Raw Urban Sexy House te horen zijn, maar Raw Urban Sexy Hiphop. Residents The Flexican en O.Boogie en Cream nemen elke derde vrijdag van de maand de studio van de Panama onder handen ondersteunt door de eigenzinnige MC Madd Son.

Hiphop (The Flexican en O.Boogie) meets House (Benny Rodrigues en Jaziah) op RUSH 020! Met het excentrieke en RUSH -eigen-entertainment van Joey, is Panama dé plek van Amsterdam waar het gaat gebeuren vrijdag 23 februari. Koop je kaartje voor RUSH 020 op 23 februari in Panama, Amsterdam op de Chemistry website! Zo ben je altijd verzekerd dat je niet voor een uitverkochte deur staat, dat je niet in de rij hoeft te staan en dat je voordeliger uit bent.Rating 23 feb 2007 - Rush 020
*
(0 ratings)
*
layer1 area