Loading...
19 januari 2007 - Houseplay Pres. Sandy Rivera
*
Datum:
19-01-2007 (vrijdag) 2645 dagen geleden
Tijd:
23:00 - 04:00
Locatie:
 (4,5 / 5)
Straat:
Oostelijke handelskade 4
Bezoekers:
9
Vrijkaarten:
Winnaars hebben bericht gehad.
Prijs:
12,50 excl. fee Deur: 15,00
Max.bezoekers:
1.000
Hotels:
Bookings.com
Deel:HOUSEPLAY met Sandy Rivera & Simon Dunmore
*
HOUSEPLAY met Sandy Rivera & Simon Dunmore

‘HOUSEPLAY’ is terug in de maandprogrammering van Panama* in ’07 en hoe!

Op vrijdag 19 januari zijn de heren Sandy Rivera (US) en Simon Dunmore (UK), beide bekend van het kwaliteits house-label 'Defected' in Panama* om voor 'the funky rhythm' te zorgen. Samen met Panama* resident El Sandro nemen zij de theaterzaal voor hun rekening. In de studio staat Baggi Begovic klaar om samen met resident Jan Boom voor scheurende diepe elektronische house te zorgen. Tevens zal de gehele Link2Party crew zal represent zijn om samen met Panama* uitbundig het 4-jarige bestaan van hun BOMB van een party-site te vieren en natuurlijk om weer wat strakke pics te schieten.

Sandy Rivera is in de scene vooral bekend met zijn alterego 'Kings Of Tomorrow' waarmee hij in 2000 de soulvolle vocale hit 'Finally 'scoorde. Als de lyrics 'So Tell Me How Do You Do, Finally I Meet You' over de dansvloeren knallen gaan overal ter wereld de kelen open en de sneakers los van de grond. Als DJ binnen de 'Defected' familie kun je met Sandy rekenen op 100% kwaliteitshouse inclusief een hoge soul en vocal factor. En wie denkt dat het alleen maar zonnige riedeltjes worden heeft zijn tribal-collectie nog niet gehoord. Dikke grommende bassen die je doen denken aan een volksdans op een brandende dansvloer. Terecht dat meneer Rivera geboekt is voor 'HOUSEPLAY'

Simon Dunmore is de label-eigenaar van 'Defected' en maakt daarom deze editie van 'HOUSEPLAY' de line-up af. Met zijn oor voor kwaliteit heeft hij van 'Defected' een gerenommeerd label weten te maken waarvan bijna elke track als een essential voor je platencollectie kan worden gezien. Naast het runnen van een label en samenstellen van verzamel CD's is een van Simon's passies het gek maken van dance-liefhebbers over de hele wereld. 's Zomers staan de dansvloeren op Ibiza te gloeien met deze man achter de decks. En na even terug van weggeweest te zijn in de Panama* programmering is het tijd voor de heren om aan de Oostelijke Handelskade weer voor vuurwerk te komen zorgen.

Vier jaar L2P kan niet zonder kabaal voorbij trekken en dat zullen ze je laten weten ook. Daarom is party-site Link2Party mede-host van 'HOUSEPLAY' op vrijdag 19 januari. Met de soul en glamour die zij uitstralen bij uitstek de geschikte partner voor een avondje clubben in Panama*. Met foto-collages van de afgelopen jaren in de hal en natuurlijk een fotograaf die de mooiste dames, heren én momenten vast legt op de gevoelige plaat.

In de studio staat Baggi Begovic met Panama* resident Jan Boom te freaken achter de decks en mixer. En El Sandro draait de theaterzaal warm voor de 'Defected-sound' los gaat op het publiek. Tickets haal je bij het Amsterdams Uitburo voor de 2006-prijs van 12,50. En trek je meest dope pakje aan, want L2P will be watching youWaardering 19 jan 2007 - Houseplay Pres. Sandy Rivera
*
(0 waarderingen)
*
layer1 area