Loading...
4 januari 2007 - Franchise 2 Year Anniversary
*
Datum:
04-01-2007 (donderdag) 2659 dagen geleden
Tijd:
23:00 - 04:00
Locatie:
 (4,0 / 5)
Straat:
Rembrandtplein 11
Bezoekers:
Prijs:
10,00
Max.bezoekers:
1.100
Hotels:
Bookings.com
Deel:


Extra info
*
Special 2 Year Anniversary! Students 6,-

Franchise 2 year Anniversary
*
Franchise 2 year Anniversary

Met een ritmestoornis in de benen en luttele kilootjes extra, maakt Franchise zich op voor een heel bijzonder jubileum.

Op donderdag 4 januari 2007 staat de Escape in het teken van het officiële tweejarig bestaan! Christmas is history, Franchise the future.

Waar de maand december al zeer feestelijk is geweest voor de Amsterdamse formule zal het nieuwe jaar met veel bombarie worden ingeleid. In het Haagse Paard van Troje werden 23 december de voegen uit de muren gedraaid door een heerlijk Franchise portfolio. De muzikale donderslagen waren te voelen tot achter de duinen. In een uitverkocht huis vroeg menigeen zich hard op af waarom Franchise zo lang niet in het Haagse geweest was: we'll be back!!

Ook de thuishaven - Escape Venue - is in december het toneel geweest van compleet uitzinnige drukte en ongekende hoeveelheden franchisenemers. De edities in de laatste periode van 2006 hebben het letterlijk tot een feestmaand gemaakt. Franchise wil dan ook al haar bezoekers bedanken voor het enthousiasme en hoopt iedereen te kunnen proosten op een ongeëvenaard nieuw jaar.

Met een alles overdonderende line-up wil Franchise haar verjaardag in stijl vieren. Een korte blik op het programma van 4 januari laat zien dat Lucien Foort, Baggi Begovic, Billy The Klit, Stef Vrolijk, Lin, Lady Bee, Jamie (Di-rect) en heel veel anderen klaar staan voor een memorabel feestje.

Speciaal voor dit bijzondere jubileum lanceert Franchise in week 52 haar nieuwe website. Hier kunnen franchisenemers hun stem laten gelden om zo hun favoriete avond kracht bij te zetten. Franchise gaat door, hard door. Samen met haar franchisenemers. Zonder hen geen rebelious, ass kickin' concept en zeker geen succes.

Have a splendid, matchless and extraordinary new year! See you the 4th at the Escape Venue in Amsterdam.Waardering 4 jan 2007 - Franchise 2 Year Anniversary
*
(0 waarderingen)
*
Twitter escapeamsterdam
*meer

layer1 area