Loading...
6 januari 2007 - Tranceclassixx
*
Datum:
06-01-2007 (zaterdag) 2657 dagen geleden
Tijd:
22:00 - 05:00
Locatie:
 (4,3 / 5)
Straat:
Wychenseweg 204
Bezoekers:
Organisatie:
The Matrixx
Vrijkaarten:
Winnaars hebben bericht gehad.
Prijs:
15,00
Max.bezoekers:
3.000
Hotels:
Bookings.com
Deel:
Line-up:
Gielen, Cosmic Gate, Miller


Extra info
*
20+ Only

Tranceclassixx
*
Tranceclassixx

Hier is maar één woord op zijn plaats: EINDELIJK!

Iedereen herinnert zich wel het bekende avondje Matrixx uit de beginjaren. Rijden tot aan de Carpetland, de lekkerste trancehits, Jochen Miller, Johan Gielen en natuurlijk publiek dat helemaal uit zijn dak gaat!

The Matrixx keert op zaterdag 6 januari terug naar haar roots met een fabuleuze trancenacht. De helden van de tranceavonden uit The Matrixx: Johan Gielen, Cosmic Gate, Jochen Miller en natuurlijk Mc Mighty Mike nemen de Nijmeegse superclub mee op een nachtelijke tocht die zindert van trance van 2000 tot nu. Yeah!

Ze zijn er genoeg: zij die beweren dat trance op zijn retour is. Maar is het echt waar? De kille cijfers laten wat anders zien: wereldwijd behoren tranceproducties tot de meest verkochte. En de best betaalde DJ's in de wereld, kunnen voor een flink deel tot het trancelegioen worden gerekend. Maar wat wèl waar is, is dat de trance van nu nog moeilijk te vergelijken valt met een paar jaar geleden. En dat is exact wat er op Tranceclassixx in The Matrixx aan de orde komt: een staalkaart van trance van nu plus de lekkere klassiekers van de afgelopen vijf jaar.

Dat er weer eens Trance komt, is trouwens niet zomaar. Op de website van The Matrixx konden bezoekers in een poll zelf aangeven welke muziek ze vaker wilden horen, en Trance sprong er met kop en schouders bovenuit. The Matrixx voldoet natuurlijk graag aan het verzoek, zeker als het ook een echt goede nacht kan worden met een fijne line-up. Grappig is natuurlijk dan wel dat menigen weet dat de Trance avonden één van de pijlers waren van het succes van de Nijmeegse club. Niet voor niets zijn alle grote trance DJ's - van Tiësto tot Corsten - langs geweest.

The Matrixx pakt gewoontegetrouw groots uit op Tranceclassixx. Dus niet zomaar een lampje erbij, maar een echt goed aangeklede Matrixx, waarbij de bezoekers een flinke portie lasers en anders moois voor hun kiezen krijgen - eerlijk is eerlijk, dat hoort nu eenmaal bij trance.Waardering 6 jan 2007 - Tranceclassixx
*
(0 waarderingen)
*
Twitter ClubMatrixx
*meer

layer1 area