Loading...
13 januari 2007 - King Of Parties
*
Datum:
13-01-2007 (zaterdag) 2654 dagen geleden
Tijd:
23:00 - 05:00
Straat:
Prinsegracht 12
Bezoekers:
Prijs:
17,50 excl. fee
Max.bezoekers:
1.500
Muziekstijl:
Dance
Hotels:
Bookings.com
Website:
www.paard.nl
Deel:


Extra info
*
1 kaart, 2 feesten! Ook in Club Silly (winactie bij Club Silly)

King of Parties
*
King of Parties

King of Parties in Paard van Troje en Club Silly

Op zaterdag 13 januari aanstaande barst het feest los in Den Haag en kan iedereen optimaal genieten van een avond vol spektakel! Silly Symphonies & Paard van Troje slaan opnieuw de handen ineen en trekken alle registers op voor KING OF PARTIES. Het Paard van Troje mag met recht de beste club van Nederland genoemd worden, trek de meest sexy club van Den Haag hierbij en deze avond kan niet meer stuk. Bezoekers kopen 1 kaartje en kunnen daarmee feesten en de beste dj's bekijken in beide locaties. Geen gek idee na de dure decembermaand. Op zaterdag 13 januari komt een waslijst aan (inter)nationale topartiesten een bezoekje brengen aan Den Haag en kan iedereen zijn of haar muzikale ei helemaal kwijt! Met gepaste trots presenteren ze de line up:

Sandy Rivera is een van de leading figuren in de internationale housescene. Onder zijn pseudoniem Kings Of Tomorrow scoorde hij een megahit met de plaat 'Finally'. Hij toert de hele wereld rond, is resident van de events van Defected en mixte onlangs een album voor het wereldberoemde Renaissance label. Na zijn smashing optreden in The Sand tijdens het ADE is het tijd voor een re-match. Chris Lake, Schotlands hoop in bange dagen, is een van de snelst rijzende sterren van het afgelopen jaar geweest. Hij brak internationaal door met de megahit 'Changes', die door werkelijk iedere house dj werd gedraaid. Maar Chris is absoluut geen eendagsvlieg, hij produceert de ene na de andere klapper en toert als dj de hele wereld rond. Sebastien Leger is als een komeet gegaan sinds hij een paar wervelende remixen afgeleverd heeft. Oorspronkelijk afkomstig uit Frankrijk, tegenwoordig woonachtig in Amsterdam. Behalve een geweldige producer is hij ook een begenadigd dj. He is ready to rock The Hague!

Ook aan nationale toppers geen tekort tijdens King Of Parties. Geen feest in Den Haag zonder de meester. Wat zou een line up zijn in Den Haag zonder Remy? Een paar weken terug zorgde hij nog voor een volle bak tijdens zijn eigen Bang! in het Paard van Troje. Na gigs in onder meer Brazilie & Mexico in december komt hij op 13 januari Den Haag weer rocken zoals niemand anders dat kan. Om de programmering een lekkere diepe twist te geven is de godfather van de vaderlandse technoscene er ook bij tijdens King Of Parties: Bart Skils. Bart heeft inmiddels alle grote events van Nederland gedaan en we zijn dan ook erg blij dat hij er bij is! Bart wordt hierbij ondersteund door future hero Warren Fellow. Met gigs op onder meer Innercity, Extrema NYE en Noorderslag heeft Warren een agenda waar je u tegen zegt. Het was tijd voor een prime time gig in Den Haag voor Warren! Uiteraard zijn Haagse helden David Wagemaker, Fetish Verdi, Sam Rafael & Dirty Priest er ook bij. Zij bewijzen zich keer op keer staande te kunnen houden tussen de grote jongens.

De avond wordt begeleid door MC Stretch & MC Spyder. VJ for the night is VJ Motion Capture.

Aan de decoratie wordt inmiddels volop gewerkt. Laat je verrassen door door een unieke combinatie van muziek, decoratie en visuals die tentoongesteld gaan worden

Kaarten voor King Of Parties kosten 17,50 euro en dan heb je dus twee parties voor de prijs van één! De voorverkoop start op zaterdag 9 december en kaarten zijn verkrijgbaar bij onder andere Ticketbox.

We hopen jullie allemaal te zien op 13 januari tijdens King Of Parties!Waardering 13 jan 2007 - King Of Parties
*
(0 waarderingen)
*
Twitter paardvantroje
*meer

layer1 area