Loading...
11 november 2006 - R.E.M.F. Afterparty Now & Wow
*
Datum:
11-11-2006 (zaterdag) 2714 dagen geleden
Tijd:
23:00 - 06:00
Locatie:
 (4,4 / 5)
Straat:
Maashaven ZZ 1
Bezoekers:
Prijs:
15,00 excl. fee
Max.bezoekers:
4.000
Muziekstijl:
Detroit house, Tech-house, Techno, Electro, Rock, Clash
Hotels:
Bookings.com
Deel:
Line-up:
Stacey Pullen (Detroit US), Secret Cinema vs Tok Tok Live (NL, DE), Benny Rodrigues (NL), Monica Electronica (NL), Starski & Tonic (BE), Richelle Soigne (NL)


Extra info
*
Passepartouts en dagkaarten geldig.
Venue Now&Wow

R.E.M.F
*
R.E.M.F

R.E.M.F afterparty in de Now & Wow

R.E.M.F. zal alle facetten van de dance cultuur samenbrengen, laten samensmelten en verbinden. R.E.M.F. zal Rotterdam in beroering brengen en zorgen dat menig dance liefhebber van alle facetten van de dance scéne kan genieten. Workshops, clubavonden, performances, paneldiscussies, alles kun je verwachten tijdens de drie dagen dat Rotterdam in het teken staat van de elektronische muziek. Echter dienen drie spectaculaire dagen, nog spectaculairder afgesloten te worden. En waar kan dat beter dan in de Now&Wow.

Op de laatste avond van het festival zal R.E.M.F. samen met Now&Wow transformeren tot de ultieme afterparty. Zoals je van Now&Wow gewend bent zal niks te gek zijn en alles zal uit de kast worden gehaald om het festival elektronisch goed af te sluiten.

De volgende namen zullen tijdens deze afterparty de revue passeren:
Secret Cinema vs Tok Tok (DE) live, Benny Rodrigues, Stacey Pullen (Detroit US), Monica Electronica, Starski & Tonic (BE) en Richelle Soigne.

Spectaculairder kan het frisse festival niet eindigen. Uiteindelijk zal iedereen moe, maar voldaan op handen en knieën naar buiten kruipen zondagochtend. Het einde van het festival in Now&Wow zal nog lang de gemoederen bezig houden. Zorg er dan ook voor dat je er deel van uitmaakt. Dit kan en mag je niet missen!

AFTERPARTY R.E.M.F. @ NOW&WOW
11 november 2006
Maashaven ZZ 1
Rotterdam
23.00u. - 06.00u.
Secret Cinema vs Tok Tok (DE) live
Benny Rodrigues
Stacey Pullen (Detroit US)
Monica Electronica
Starski & Tonic (BE)
Richelle Soigne

Passepartouts en dagtickets toegestaan. Tickets verkrijgbaar aan deur: 15 euro. www.now-wow.com & www.remf.nlNieuws / Verslagen
*
06-11-2006R.E.M.F
Waardering 11 nov 2006 - R.E.M.F. Afterparty Now & Wow
*
(0 waarderingen)
*
Twitter MaassiloRdam
*

meer

layer1 area