Loading...
16 december 2006 - Infinity
*
Datum:
16-12-2006 (zaterdag) 3080 dagen geleden
Tijd:
23:00 - 06:00
Locatie:
Lexion
Straat:
Overtoom 65
Bezoekers:
4 0
Prijs:
12,50 excl. fee Deur: 20,00
Max.bezoekers:
3.000
Deel:
Line-up:
Area 1:
Bas & Ram, Spider, M.E.M. en Marc "O"

Area 2:
Michael Dieters, Solo, Trèbon en Kyran J


Infinity
*
Infinity

Gepubliceerd: 13 november 2006

Infinity is back with the first official edition!

Na 2 succesvolle edities van Infinity in the Kingdom Venue op uitnodiging van Xtra Large gaat Infinity nu op eigen benen verder en zal Infinity op 16 december 2006 gaan plaatsvinden in Lexion Venue.

De 1e editie van Xtra Large meets Infinity werd gehouden op 11 maart 2006 en was een succes, welke ze vooral aan de geweldige bezoekers te danken hebben gehad en uiteraard de DJ'S, Marc "O", Michael Dieters en Eric van Kleef welke op dit feest direct het dak eraf knalden. Daarnaast hebben ook de entertainers Raymond, Ineke en Nathasja een geweldige avond weten neer te zetten, en niet te vergeten de Robotact van Metal Rob en Margret welke als Candy Girl lekkere snoepjes uitdeelde.

Op 24 juni 2006 vond de 2e editie van Xtra Large meets Infinity met het thema beach met zwembaden, een terrasje, en strandje tesamen met een lekkere line-up zoals Spider, Dazzle, Emjay en Infinity resident Marc "O" samen met opkomende talenten M.E.M. en Jellyfish.

Nu is het tijd geworden voor de 3e editie van Infinity en zullen ze weer hun uiterste best doen om er samen met jullie een superavond van te maken. Zij hebben dan ook weer een verrassende line-up met zowel bekende als minder bekende DJ's. Infinity wil ook minder bekende DJ's een kans geven zich te kunnen profileren aan het enthousiaste publiek. Voor deze avond zijn er de volgende DJ's gestrikt:

Area 1
Bas & Ram, Spider, M.E.M. en Marc "O"

UB welke o.a. bekend is van de Xtra Large en Crazyland zal het feest met zijn vocals ondersteunen.

Area 2
Michael Dieters, Solo, Trèbon en Kyran J

Omdat het oog ook wat wil zullen de Infinity entertainers Ray & Ineke ook weer aanwezig zijn en deze editie zullen zij worden bijgestaan door Patricia en Enjoyable-entertainment en zullen met veel plezier iedereen verrassen met hun shows. Candy Girl Margret & Nathasja zullen wederom de lekkere snoepjes verzorgen.

Er zal deze avond geen dresscode zijn maar het word wel gewaardeerd als iedereen de moeite neemt om er leuk uit te zien dus, No Jeans & No Sneakers. Neem de gezellige sfeer mee naar Lexion Venue en verheugen ons op wederom een top feest.layer1 area