Loading...
20 oktober 2006 - Disco Electrique
*
Datum:
20-10-2006 (vrijdag nacht) 2737 dagen geleden
Tijd:
00:00 - 04:00   (21-10-2006 00:00 - 04:00)
Straat:
Grote Marktstraat 10
Bezoekers:
Prijs:
Gratis
Max.bezoekers:
900
Hotels:
Bookings.com
Deel:
Line-up:
Gregor Salto, Ricky Rivaro, Rocky Roquemore & HighHess


Disco Electrique
*
Disco Electrique

Vrijdag 20 oktober is er ‘Disco Electrique’ in Club Silly Symphonies!

Op deze avond kan je gratis en voor niks helemaal los gaan op de lekkerste housemuziek en óók nog kans maken op de nieuwste en hipste Motorola telefoon. Niemand minder dan Ricky Rivaro, Gregor Salto, Rocky Roquemore en HighHess staan op deze avond achter de draaitafels. Zij zullen ervoor zorgen dat je alle zorgen van de afgelopen week weer even achter je laat en lachend en dansend het weekend in gaat.

Ricky Rivaro heeft de drukke zomer er weer op zitten. Als resident van Nederland's grootste beachclub Bloomingdale en veelgevraagd festival dj stond hij deze zomer weer voor de meest massale publieken. Op Disco Electrique verruilt hij even het massale voor een wat kleinere en intiemere lokatie. Met zijn stralende aanwezigheid zal Ricky weer even de zomer terugbrengen naar Club Silly Symphonies.

Gregor Salto kent iedereen van zijn lekkere zomerhitjes. Mede door het succes van deze platen raakte de house-scene in de ban van deze sympathieke en veelzijdige artiest. Met invloeden van electro, latin, soul en jazz schotelt hij je iedere keer weer een verassende en funky house-mix voor.

Rocky Roquemore staat bekend om zijn warme en dansbare housesound. Hij was lange tijd vaste DJ van de FAME avonden in Sinners en zal in het vervolg ook resident zijn van de Disco Electrique avonden in Club Silly! HighHess vertegenwoordigt de Haagse inbreng op dit feest. Door zijn excentrieke platenkeus zal je ook bij zijn set niet meer stil kunnen staan.

Feel magnifique @ Disco Electrique en misschien ga jij aan het einde van de avond naar huis met een gloednieuwe Motorola telefoon.Waardering 20 okt 2006 - Disco Electrique
*
(0 waarderingen)
*
layer1 area