Loading...
18 november 2006 - Erotic Festival Vibe
*
Datum:
18-11-2006 (zaterdag) 3108 dagen geleden
Tijd:
21:00 - 06:00
Locatie:
 (4,4 / 5)
Straat:
Daniel Goedkoopstr. 1-3
Bezoekers:
5 0
Vrijkaarten:
Winnaars hebben bericht gehad.
Prijs:
23,50 excl. fee
Max.bezoekers:
3.500
Hotels:
Bookings.com
Deel:
Line-up:
Area 1:

Marcel Woods
Randy Katana
Spider
Jochen Miller
G-Spott
Riego & Ferio

Area 2:

Jordy Lishious
Les Luca
Peter Woodz
Many Moore alias Miezz
Bruze
Eric Nouhan
Da Dominator
Marc O
M.E.M.

JP & Fausto back2back
Extra info
*
VIP: 31,50 euro

De allerlaatste Real Erotic Vibe feesten, mis ze niet!
*
De allerlaatste Real Erotic Vibe feesten, mis ze niet!

Gepubliceerd: 6 november 2006

Tenminste, voor dit jaar dan.

Volgend jaar gaat The Real Erotic Vibe onverminderd voort met de meest populaire erotic parties dus wees gerust. Tot het eind van dit jaar en op 1 januari kun je nog twee keer genieten van alles wat The Real Erotic Vibe feesten zo populair en onweerstaanbaar maakt! Maak nu maar vast je borst nat voor Erotic Saturday Vibe in de Powerzone op 18 november en het langste oud en nieuw feest ooit tevoren in de Lexion op 31 december en 1 januari.

De feestmaand december kan nu alvast niet meer stuk voor iedereen die van grootse en meeslepende feesten houd. Maar liefst twee keer komt The Real Erotic Vibe met een verrassende maar vooral overheerlijke Big Party. In het verleden waren vrijwel alle Real Erotic Vibe feesten uitverkocht en waren de mensen van begin tot eind door het dolle heen. Of het nu in de Happy Dayzz was of USC de Boelelaan, de Hemkade of de Lexion, iedereen komt in grote getale om deze feesten mee te maken.

Zaterdag 18 november komt Erotic Saturday Vibe naar de allergrootste en vetste club van Amsterdam, The Powerzone. Dat wordt smullen geblazen dus! Met als thema vuur, als de drijvende kracht achter passie kan het niet anders of het wordt een hete nacht. Het wordt de allergrootste Erotic Vibe ooit in de hoofdstad en met namen als G-Spott, Marcel Woods, Randy Katana, Fausto, Spider, Les Luca, Bruze en JP komt iedereen hier ruimschoots aan zijn trekken wat muziek betreft. Vurige acts en sprankelijke shows zorgen ervoor dat je je geen moment hoeft te vervelen.

En dan is er nog 31 december . Wie zich de vorige jaren herinnert bij The real Erotic New Years Vibe weet dat het een compleet gekkenhuis is en absoluut het gezelligste en vetste feest voor de jaarwisseling. Deze keer geld dat zeker, want het feest begint al op 31 december om 21 uur in de Lexion in Westzaan! Langzaam word de sfeer opgebouwd tot een heel speciaal en banging twaalf uur-moment. Samen aftellend met champagne erbij en een speciaal opgebouwde show maakt dit de meest unieke jaarwisseling ooit!

En alsof dat nog niet genoeg is gaat het feest de volgende dag door tot middernacht op 1 januari! Meer dan 24 uur volop feest, verleiding en spektakel in "De Lex", The Longest New Years Party Ever! En speciaal voor alle liefhebbers is er nu nog een Early Birds actie waarmee je van allebeide Real Erotic Vibe feesten kunt genieten voor de prijs van één!

Het aanbod geld alleen voor de eerste 200 gewone en 100 VIP-kaarten en is nog maar geldig tot 8 november dus wees er snel bij! Koop je een kaartje voor The Real Erotic New Years Vibe, dan krijg je er meteen een gratis kaartje bij voor Erotic Saturday Vibe in de Powerzone! Koop je een VIP-kaart voor 31 december, dan krijg je ook een VIP-kaart voor 18 november. Check www.ticketbox.nl voor meer info.

Nog twee keer genieten dit jaar dus: zaterdag 18 november in de grootste club van Amsterdam, The Powerzone. Powerrr to the max! En op zondag 31 december vanaf 22 uur tot laat, het langste oud & nieuw feest ooit in de Lexion: The Real Erotic New Years Vibe!layer1 area