Loading...
3 september 2006 - Treetz
*
Datum:
03-09-2006 (zondag) 2786 dagen geleden
Tijd:
18:00 - 00:00
Locatie:
 (4,6 / 5)
Straat:
Zeeweg 7
Bezoekers:
Prijs:
7,00 excl. fee Deur: 8,00
Hotels:
Bookings.com
Deel:
Line-up:


Treetz in september
*
Treetz in september

Treetz-crew zich op voor de knallende Closing Party van het zomerseizoen.

Dat Treetz zich inmiddels heeft ontwikkeld tot een vaste waarde in menig uitgaansagenda zal niemand zijn ontgaan en werd tijdens de Off Corso-editie op 22 juli nog maar eens goed duidelijk. Om twee uur kon niemand meer naar binnen en de tropische warmte binnen en buiten en hot body2body-contacts maakten deze Treetz tot een onvergetelijke. En hoewel de zomer nog in volle gang is en de meeste mensen nog volop genieten van hun vakantie, maakt de Treetz-crew zich op voor de knallende Closing Party van het zomerseizoen.

En waar kan dat beter dan op het strand bij 1 van de succesvolste hotspots van Bloemendaal? Want na Sneakerz en Housequake ontvangt BLM9 nu ook Treetz op de stranddag van de zomer: zondag 3 september. Natuurlijk zijn daar Chuckie en Real om het Bloemendaalse strand nog 1 keer te laten rocken, maar ook zijn een aantal dj-vrienden uitgenodigd om gezellig een plaatje mee te draaien. Iedereen is van harte welkom om een fantastisch eerste seizoen af te sluiten en afscheid te nemen van een zomer die eigenlijk nu al niet meer stuk kan. Rond de klok van 18 uur begint de enige Treetz on the Beach van dit seizoen. Reden genoeg om er op tijd bij te zijn. En voor de prijs hoef je het ook niet te laten: 8,-. Special treet.

Echt tijd om lekker bij te komen na de afsluiting op het Bloemendaalse strand is er niet, want op zaterdag 9 september trapt Treetz af met een Grand Opening Party voor een nieuw seizoen. Off Corso valt de eer te beurt en ditmaal zijn Chuckie en Real beide weer 'ouderwets' de gehele avond aanwezig om zowel elkaar als het publiek helemaal gek te draaien. Let op svp! Dit is de laatste Treetz-editie in Rotterdam voor de jaarwisseling. Vanaf dan gaat de Treetz-crew zich voorbereiden op de Big Bang New Year's Eve-party. Maar dat betekent echter niet dat men Treetz vanaf dan zal moeten missen. We hebben namelijk een primeur: Treetz goes E-town! Zaterdag 23 september keert Treetz weer terug naar het zuidelijke deel van het land. Deze keer is scene of the crime De Effenaar in Eindhoven. And then there was light! Noteer 'm maar vast in je agenda.Nieuws / Verslagen
*
Waardering 3 sep 2006 - Treetz
*
(0 waarderingen)
*
layer1 area