Loading...
12 augustus 2006 - Putsch
*
Datum:
12-08-2006 (zaterdag) 2804 dagen geleden
Tijd:
23:00 - 08:00
Locatie:
NDSM theater
Straat:
TT Neveritaweg 15
Bezoekers:
2
Prijs:
12,50 excl. fee Deur: 15,00
Max.bezoekers:
300
Dresscode:
Nvt
Muziekstijl:
Electro, House, Techhouse, Minimal
Deel:


PUTSCH
*
PUTSCH

Putsch zal voor de derde keer in de PickUp Club op het NDSM terrein neerstrijken.

Voor deze zomer editie zal Sascha Funke het publiek meenemen op een reis door het diepe universum van de electronische dansmuziek.

Het bijzondere van de Putsch feesten in de PickUp is de goede sfeer die heerst in deze ├╝bercoole locatie. Op het moment dat je het IJ oversteekt en het NDSM terrein betreedt, laat Amsterdam zich van een geheel andere kant zien: vrij, ruw en groots. Doordat het geluid in de loods optimaal is en de openingstijden flexibel zijn, is dit de enige plek in Amsterdam die te vergelijken is met de Berlijnse clubscene.

De headliner van de avond is Sascha Funke. Na de val van de muur raakte hij besmet met het virus van de electronische muziek, dat zich als een olievlek over Berlijn uitspreidde. Vanaf 1998 is Sascha Funke druk bezig met draaien in Duitsland en met zijn talrijke releases op Kompakt en Bpitch-control verwerft hij ook internationale bekendheid. Sascha zal zonder twijfel een heerlijke diepe set neerzetten waarin het onderscheidt tussen minimal, house en techno zal vervagen. Bijgestaan wordt deze Berlijnse artiest door de volgende Amsterdamse deejays Lupe die bekend is van zijn UNK feesten, Eva Maria die onlangs in de Robert Johnson draaide en Herr Arter de oprichter van Amsterdams Belang en Putsch.

Voor deze zomer editie van Putsch zal er weer een bijzondere chill out zijn. Als het weer het toelaat zal er ook een zwembad worden opgebouwd waarin na het dansen verkoeling kan worden gevonden. En natuurlijk kan er ook weer op het buitenterras onder de sterren of bij de zonsopgang worden gechilled.Waardering 12 aug 2006 - Putsch
*
(0 waarderingen)
*
layer1 area