Loading...
4 augustus 2006 - Haarlem Ordinair
*
Datum:
04-08-2006 (vrijdag) 2814 dagen geleden
Tijd:
23:00 - 05:00
Locatie:
 (4,6 / 5)
Straat:
Kromme Elleboogsteeg 20
Bezoekers:
Vrijkaarten:
Winnaars hebben bericht gehad.
Prijs:
7,00
Hotels:
Bookings.com
Deel:
Line-up:
Brenda, Django, Platten Peter ( 3 Hour set), Short & Bald DJ Team


Haarlem Ordinair
*

Haarlem Culinair, het jaarlijkse festival van de goede smaak.

Enthousiaste culinaire adepten schuifelen op de Grote Markt in de enorme drukte van kraampje naar kraampje om alle aanwezige dranken en spijzen zich goed te laten smaken. Dit kan echter ook anders. Naast de goede smaak is er ook de wansmaak en ook die verdient een podium en een uitlaatklep! Daarom presenteert Stalker op vrijdag 4 augustus: Haarlem Ordinair. Een brute feestnacht waar je gewoon met je handen mag eten en de soep niet zo heet wordt gegeten als 'ie opgediend wordt. Dit wordt een verfijnd verkeerde avondmix van een 80s party, schlager festival, oldskool houseparty, kneuterige verjaardagsfuif en bruin café waar de gezelligheid gewoon letterlijk van de muren zal afdruipen.

Muzikaal gezien kan je twee kanten op bij deze ordi avond. Boven wordt er een hutspot aan verschillende muziekstijlen geserveerd, waarmee je alle kanten op kunt. Beneden is het 'eten wat de pot schaft' met vette voor- en hoofdgerechten van Django en Brenda the Blond Bimbo en een genadeloze vette uitsmijter als toetje van de Chefkok van de Duitse Vinylbar: Platten Peter.

David Reinhart aka Django wordt in 1979 te Arnhem geboren. Op zijn 16e reeds staat 'ie op een grote rave in Amsterdam te spinnen. Dit smaakt naar meer en hij verhuist naar de hoofdstad om op steeds meer fuiven achter de decks te kruipen. Zo stond hij op menige (illegale)afterparty, het beruchte Palingkraam feest en zelfs in poptempel Paradiso de crowd te rocken. Ook is hij aan het produceren geslagen, zijn eerste track is net af. Deze zal hij ongetwijfeld gaan draaien in Stalker tijdens zijn openingsset met house, electro, minimal en tech beats. Van deze culinaire muziekliefhebber gaan we nog veel horen en proeven!

Hierna is het tijd voor een extraordinaire set van Brenda the Blond Bimbo. Brenda Haveman is 30 jaar, krijgt de liefde voor muziek met de paplepel ingegoten en schrijft sinds kort columns op Love2party.nl. Vanaf de jaren 90 wordt Brenda gegrepen door het housevirus en kruipt ze spontaan - zonder draaitafels thuis en zonder thuis te oefenen - regelmatig achter de draaitafels op feestjes en in clubs. Dit is meteen haar kans om het mixen te leren. De avonden waarop zij heeft gedraaid variëren van besloten kinky & underground party's in de Amsterdamse Catacomben tot aan grote feesten in de Haarlemse Lichtfabriek en 't Patronaat, en op Woodstock69 te Bloemendaal. Ze heeft op deze avond van de wansmaak iets spectaculairs in de planning, dus je smaakpapillen zijn gewaarschuwd!

Als afsluiter van deze wanstaltige avond zal vanuit Frankfurt de sensatie en afterkoning van de beruchte Vinylbar & U60311 langskomen: Platten Peter (www.petereilmes.com) . Deze 22jarige is pas voor de derde maal in Nederland te bewonderen en draait zijn hand niet om voor 17 uurs sets, waarbij alle soorten muziek binnen het techno spectrum voorbij komen. Nieuwe platen en oude krakers, het maakt niet uit als de zaal maar los gaat! Je moet hem horen en zien om het te geloven 3 uur lang De bezoekers van De Schillenhut, onlangs in het Amsterdamse Club Magazijn, kunnen en zullen dit zeker beamen!

Boven staat het morsige gelegenheidsduo Bald & Short. Twee jongens die hun sporen verdiend hebben als organisator van feesten, muziekjournalist en als deejay. Zij brengen een ratatouille van alles wat onder de noemer 'goed fout maar o zo lekker' valt. Verwacht een mengeling van Duitse schlagers, vieze rock, vergeten juweeltjes en al die foute nummers uit je jeugd waar je zulke goede herinneringen aan hebt en die je altijd stiekem zo dierbaar zijn gebleven. Er mag gedanst worden, en meebléren wordt ook gewaardeerd!

Stalker zal deze avond uiteraard omgetoverd worden tot de ultieme tempel van de wansmaak. Dus trek je vergeelde Ausie uit de kast, doe je gouden ketting om en trek een slonzig hemd aan, maak dit geheel af met een nepsnor en kom in stijl meefeesten. Voor de dames suggereren we blokhakken, plateauzolen, leren minirokjes en veel tijgerprint topjes. Je roze LA Gears met gevlochten veters die je kocht in de tijd dat ze hot waren op het schoolplein mogen natuurlijk ook aan.Waardering 4 aug 2006 - Haarlem Ordinair
*
(0 waarderingen)
*
layer1 area