Loading...
12 augustus 2006 - Play!
*
Datum:
12-08-2006 (zaterdag) 2807 dagen geleden
Tijd:
23:00 - 05:00
Locatie:
 (5,0 / 5)
Straat:
Wilhelminakade 699
Bezoekers:
Vrijkaarten:
Winnaars hebben bericht gehad.
Prijs:
10,00
Hotels:
Bookings.com
Deel:
Line-up:
Eric de Man, Prinz (Café d´Anvers, BE) & MC S


Extra info
*
Afterparty FFWD Festival

Play Dinermenu: 3 Course Diner | Cocktail | Ticket €27,-
CALL 010-2908442 FOR RESERVATIONS


It's Time to Play!
*
It's Time to Play!

Club Rotterdam staat 12 augustus volledig in het teken van de Fast Forward Dance Parade.

Voor alle feestgangers die na de parade nog lang geen zin hebben om naar huis te gaan heeft Club Rotterdam een speciaal programma in petto.

Play schakelt dit keer twee dj's in die als geen ander weten hoe je een dampende massa in beweging brengt.Ze hebben het over Eric de Man en zijn Belgische collega Prinz. Eric de Man is niet meer weg te denken uit de Nederlandse house scène. Zijn ervaring is duidelijk merkbaar wanneer Eric achter de knoppen staat, hij weet telkens weer zijn publiek in vervoering te brengen met zijn verassende platenkeuze. Van house tot techno en electro tot hip hop. Zijn staat van dienst maakt hem tot één van de meest all-round dj's van Europa. Eric zal deze avond het podium delen met de kleurrijkste dj van België: DJ Prinz. De meesten zullen hem kennen als resident dj van het Antwerpse Cafe D'Anvers, maar hij is momenteel druk bezig de mondiale dansvloeren te veroveren. Zo maakten topclubs in steden als Moskou, Parijs, Madrid, Barcelona, Miami en Ibiza kennis met de flamboyante Antwerpenaar. Op veler verzoek zal de organisatie wederom de vintage Atari consoles aansluiten, zodat jullie onderling nog een keer kunnen uitmaken wie de ware "Pong" kampioen van Rotterdam en omstreken is!

Het café is het domein van Ronny Hammond. Speciaal voor Play haalt hij zijn vetste classic disco, soul, funk en hip hop klassiekers uit de kast om zo de ultieme feelgood party te bouwen. Als het weer het toestaat zal Ronny al vanaf 21:00 op het terras te horen zijn! De perfecte plek om tussen de bedrijven door (onder het genot van een heerlijke cocktail) even op krachten te komen!

Deze speelse avond zal worden gehost door MC S. Zij vormt een maandelijks terugkerende factor binnen Play en zal de Playboys en Playgirls door de avond heen coachen! Let the fun begin!

Play begint al om 20:00 uur met een speciaal Play 3 course diner-menu. Voor 35,- krijg je een 3 gangenmenu, een ticket en een Play cocktail. Speciaal voor wie zijn date net dat beetje extra wilt playen. Reserveren kan via het telefoon nummer 010-2908442. Maar wees snel, er is namelijk maar beperkt plaats!Nieuws / Verslagen
*
Waardering 12 aug 2006 - Play!
*
(0 waarderingen)
*
layer1 area