Loading...
25 juni 2006 - The Birthday on The Beach
*
Datum:
25-06-2006 (zondag) 2852 dagen geleden
Tijd:
18:00 - 00:00
Locatie:
Rapa Nui
Straat:
Boulevard Barnaart 27
Bezoekers:
Prijs:
Gratis
Deel:
Line-up:
New Classic House by RiskSoundSystem (Cassie 6 & Michael Richters)
Hosted by MC John Agesilas

Cake by Taart van m’n Tante, Supported by FFWD Heineken Dance Parade

Fast Forward Heineken Dance Parade organisatie viert feest.
*
Fast Forward Heineken Dance Parade organisatie viert feest.

FFWD Heineken Dance Parade organisatie viert haar 10 jarig bestaan bij The Birthday on the Beach!

Na 2 edities in de Amsterdamse Panama vindt de 3e editie van The Birthday plaats in de gloednieuwe strandtent Rapa Nui. Deze nieuwe strandtent ligt naast de Republiek en kenmerkt zicht door een opvallende frisse uitstraling. Zondag 25 juni strijkt het Birthday circus hier neer. Dit keer staat The Birthday naast de gebruikelijke verjaardagsfeesten van een aantal bekenden ook in het teken van het 10 jarig bestaan van de Fast Forward Heineken Dance Parade organisatie.

Ffwd Heineken Dance Parade, onze nationale dance parade die elke 2e zaterdag in augustus in Rotterdam plaats vindt, is uitgegroeid tot een van de belangrijkste evenementen van Nederland. Dit spektakel wat dit jaar op 12 augustus aanstaande plaats vindt wordt afgesloten met een knallend eindfeest op Katendrecht waar de gehele nationale deejay top acte de presence geeft. Als voorproefje van dit heuglijke jubileum viert Fast Forward haar verjaardag nu dus bij The Birthday op zondag 25 juni aanstaande. De organisatie is ter plekke aanwezig om met intimi, vrienden en fans dit feest te vieren. Zoals altijd is er voor de jarigen en aanhang naast de gebruikelijke New Classic House ook overheerlijke taart van de winkel Taart van mijn Tante uit Amsterdam.

Naast de FFWD Heineken Dance Parade Birthday zijn er dit keer ook een groot aantal internationale dansers aanwezig. Met trots kan de organisatie melden dat de beste dansers uit Japan en Europa de dansvloer bij Rapa Nui gaan rocken. The Birthday fungeert namelijk dit keer ook als officiele afterparty van het Global Skillz Festival wat hetzelfde weekend in Amsterdam plaats vindt. Resident deejays Michael Richters en Cassie 6 van het RiskSoundSystem zijn natuurlijk ook weer van de partij evenals hun vaste Funktion1 geluidsset. Hun typische New Classic House klinkt zondag 25 juni dus over het strand van Bloemendaal en Zandvoort.

Bij slecht weer vindt het feest gewoon binnen plaats. In het Rapa Nui is plaats genoeg. Ook zijn er speciale huiskamers gecreerd met TVtoestellen voor het geval het Nederlands elftal die dag mocht spelen. Het feest vindt van 18.00 tot 00.00 plaats en is gratis toegankelijk. Mocht je op deze dag je verjaardag bij ons willen vieren en zo in aanmerking komen voor zón overheerlijke taart, mail ons dan via the-birthday@hotmail.com . De FFWD crew, de Global Skillz dansers, New Classic House, taart, zon, zee en strand. Dit zijn de ingredienten voor de 3e editie van The Birthday on the Beach!



Waardering 25 jun 2006 - The Birthday on The Beach
*
(0 waarderingen)
*
layer1 area