Loading...
24 juni 2006 - Franchise
*
Datum:
24-06-2006 (zaterdag) 3255 dagen geleden
Tijd:
23:00
Straat:
Prinsegracht 12
Bezoekers:
0
Vrijkaarten:
Winnaars hebben bericht gehad.
Prijs:
7,00 excl. fee Deur: 12,00
Max.bezoekers:
1.500
Hotels:
Bookings.com
Website:
www.paard.nl
Deel:


Franchise ‘On Tour’
*
Franchise ‘On Tour’

Gepubliceerd: 15 juni 2006

Terwijl het hele land in de ban is van Oranje en iedereen vol spanning de verrichtingen van het Nederlands elftal volgt, gaat Franchise weer ‘on tour’.

Na het succes van de eerste editie in de nachttempel aan de Prinsegracht kon een vervolg niet uitblijven.

Zaterdag 24 juni aanstaande is daarom het Paard van Troje weer voor even de thuishaven van Franchise. Op de dag dat de achtste finales van het wereldkampioenschap worden gespeeld zal Franchise met twee bijzondere duo's de feeststemming doorzetten gedurende de zomernacht.

Wat als een grap is begonnen heeft in Amsterdam al op diverse feesten voor de nodige chaos gezorgd. Stef Vrolijk en Marnix staan bij Franchise zij aan zij on stage. Eerdere edities van Franchise in Amsterdam, maar o.a. ook de viering van koninginnenacht op het Stoperaplein dreigden compleet uit de hand te lopen door de muzikale zweepslagen van de twee boezemvrienden.

Het tweede duo van de avond is misschien wel het meest geliefde van heel Amsterdam en omstreken. Iedere laatste donderdag van de maand is de Escape van Erick E en Billy the Klit. De mentor en zijn pupil laten geen meisjeshart ongemoeid en moeten dan ook incognito het Rembrandtplein op sluipen om in alle rust hun hoogstandjes te kunnen uitvoeren.

Kortom, dames -en andere houseliefhebbers- opgelet: Franchise gaat weer de weg op en zal de mooie stad achter de duinen op zijn grondvesten doen trillen.Nieuws / Verslagen
*
Waardering 24 jun 2006 - Franchise
*
(0 waarderingen)
*
Twitter paardvantroje
*meer

layer1 area