Loading...
1 april 2006 - The Great Cage Fight
*
Datum:
01-04-2006 (zaterdag) 2939 dagen geleden
Tijd:
22:00 - 05:00
Locatie:
HappyDayZZ
Straat:
Beesdseweg 1a
Bezoekers:
1
Vrijkaarten:
Winactie is gesloten.
Prijs:
15,00 excl. fee
Deel:
Line-up:
Main:
Bas & Ram vs Walt , Francois vs. Fausto , Showtek vs Buzz Fuzz, Benjamin Shir vs Mike Shir


Area 2 :
Danny D, Chris Hoff & Colin Barratt (Tidy Rec, Bootek en UK), Hank, C+C, Lars Vegas & Nocturnus


Protocol presents "The Great Cage Fight"
*
Protocol presents "The Great Cage Fight"

Op zaterdag 1 april 2006 zal er in de Happy Dayzz te Culemborg een heuse boxring staan voor het vechtsportgala van het jaar van Protocol: The Great Cage Fight.

Gesponsord door Asahi Sports Amsterdam. En nee mensen, het is geen 1-april-grapje, het is echt waar!

Protocol heeft dit keer een Great Cage Fight georganiseerd tussen verschillende muziekstijlen, namelijk de hardtrance vs de harddance, de hardstyle vs jump en de trance vs de techtrance! Hierbij zullen er grote namen van dj's, die representatief zijn voor de betreffende muziekstlijlen, het in de boxring tegen over elkaar opnemen in een strijd om de titel van beste muziekstijl!

In de boxring van deze Great Cage Fight zal er dus een echte dj battle plaatsvinden, compleet met 2 tegen over elkaar geplaatste en volledige bemande dj booths, een heuse scheidsrechter, en natuurlijk ook een dame in bikini die de rondes aangeeft, zodat het publiek de scores goed kan bijhouden. Na afloop van de battle zal er door The Judge bekend gemaakt worden wie en welke stijl de uiteindelijke winnaar is.

De namen die gaan strijden voor deze titelgevechten, die in de Main Arena zullen plaatsvinden, maakt Protocol pas over een kleine 2 weken bekend. De onderhandelingen met deze bekende vechtersbazen zijn namelijk nog niet helemaal rond.

Wel kan Protocol vast verklappen dat de 2e area gehost wordt door het befaamde concept van I Love Hardhouse. Hier zullen de beruchte boys van I Love Hardhouse een hoop herrie gaan trappen en stampen om hun plekje in The Great Cage Fight te veroveren. De namen van deze UK hardhouse boys zijn: DannyD, Chris Hoff & Colin Barratt (Tidy Rec, Bootek en UK) Hank, C+C, Lars Vegas & Nocturnus

Protocol nodigt een ieder uit die zijn helden wil bijstaan in deze Great Cage Fight om in grote getale naar de Happy Dayzz te komen op zaterdag 1 april aanstaande voor dit bijzondere vechtsportgala van het jaar 2006.

Voor de namen van de helden die in de MainArea zullen vechten om de titel, moeten jullie goed de websites in de gaten blijven houden. Protocol kan alvast één ding hiervan zeggen; they all will be famous and very good bad boys in their own style!Nieuws / Verslagen
*
Waardering 1 apr 2006 - The Great Cage Fight
*
(0 waarderingen)
*
layer1 area