Loading...
28 april 2006 - Armada Night ft. Armin van Buuren
*
Date:
28-04-2006 (friday) 2913 days ago
Time:
22:00 - 07:00
Street:
Arena Boulevard 1
Visitors:
3
Organiser:
Alda Events
Price:
32,50 excl. fee
Max.visitors:
7.000
Hotels:
Bookings.com
Share:


Armada Night ft. Armin van Buuren
*
Armada Night ft. Armin van Buuren

Tijdens Koninginnenacht 28 april aanstaande vindt in de Heineken Music Hall een nieuwe editie van de Armada Night plaats.

Naast een 4 uur durende set van headliner Armin van Buuren zullen ook Markus Schulz, Matthew Dekay en Perry O'Neil achter de draaitafels te zien zijn. De avond is bovendien de officiële release party van de nieuwe Armin van Buuren A State Of Trance 2006 compilatie CD die half april uitkomt. De kaartverkoop voor de Armada Night start aanstaande zaterdag om 10.00 uur. Armada Nights staan voor een nacht vol met kwaliteitsmuziek en in het bijzonder de DJ's die aan de platenmaatschappij Armada gelieerd zijn. Sinds 2003 vinden over de hele wereld Armada Nights plaats zoals bijvoorbeeld de wekelijkse dinsdag avonden op Ibiza in Amnesia.

Met een #3 positie in de internationale DJ Top 100 is DJ Armin van Buuren inmiddels een van 's werelds meest succesvolle DJ's. Armin heeft voor zijn laatste album "Shivers" de "Best Album" award gekregen tijdens de Nederlandse release awards en onlangs is hij genomineerd met dit album voor een Edison in de categorie Dance. Daarnaast staat de Armin Only DVD al geruime tijd in de hoogste regionen van de muziek DVD chart.

Naast Armin zal tijdens de Armada Night ook Markus Schulz zijn draaikunsten vertonen. Dit uit de VS afkomstige creatieve studio genie heeft naam gemaakt met donkere melodische producties en dj sets en heeft samengewerkt met grote namen in de muziekindustrie als Jewel, Fat Boy Slim, Depeche Mode en Madonna.

Behalve Armin en Schulz worden voor de Armada Night op 28 april ook de Nederlandse talenten Matthew Dekay en Perry O'Neil ingeschakeld. Matthew Dekay wordt internationaal erkend om de diverse stijlen in zijn producties die worden gedraaid door de meest uiteenlopende dj's. DJ en producer Perry O'Neil was afgelopen jaar onder meer te zien op Dance Valley en Amnesia en is een van de rising stars van het Armada label.Rating 28 apr 2006 - Armada Night ft. Armin van Buuren
*
(0 ratings)
*
Twitter Aldaevents
*More

layer1 area