Loading...
3 maart 2006 - Latin Lovers
*
Datum:
03-03-2006 (vrijdag) 2967 dagen geleden
Tijd:
23:00 - 05:00
Locatie:
 (4,2 / 5)
Straat:
Kruiskade 31
Bezoekers:
Organisatie:
Footclub
Vrijkaarten:
Winnaars hebben bericht gehad.
Prijs:
15,00 excl. fee
Max.bezoekers:
800
Hotels:
Bookings.com
Deel:


Erick E & Roog hebben Latin Spirit!
*
Erick E & Roog hebben Latin Spirit!

Het succes van Latin Lovers is niet meer te stuiten. De editie van 3 februari was er weer één voor in de boeken.

De dj's trokken alle registers open en bezorgden een uitverkochte Thalia Lounge een avond om niet snel te vergeten. Inmiddels heeft Latin Lovers zich ook geschaard in het rijtje "hier moet je bij zijn" feesten in Rotterdam. Gelukkig staat er al snel weer een nieuwe editie voor de deur. Op vrijdag 3 maart is de Thalia Lounge in Rotterdam wederom het décor voor een avond vol Latin spirit. Alles wordt in het werk gesteld om jullie wederom een topavond voor te schotelen. De line-up is er weer één om je vingers bij af te likken.

Het heeft even geduurd maar nu is het dan toch echt zo ver. Erick E maakt zijn debuut op Latin Lovers. De altijd goedlachse dj werd afgelopen jaar, geheel terecht, verkozen tot beste club dj van Nederland en er lijkt geen einde te komen aan zijn populariteit. Zijn releases belanden steevast bovenin de Dance Charts en zijn agenda loopt zoals altijd over van de boekingen. Speciaal voor Latin Lovers zal Erick zich van zijn meest zwoele kant laten zien en de Thalia Lounge in vuur en vlam zetten.

Niet alleen de beste club dj van Nederland is aanwezig ook de ongekroonde koning van de Latin House, dj Roog, is weer present. Na zijn geweldige set in December heeft de organisatie alles in het werk gesteld om Roog zo snel mogelijk weer te boeken. Net terug van een zeer geslaagde tour in Australie is Roog weer helemaal klaar om de Nederlandse clubs te rocken.

Naast al het geweld van de Housequake-boys is natuurlijk ook vaste kracht D-Rashid in the house! De man die synoniem staat voor de Latin vibe in de lage landen is niet meer weg te denken bij Latin Lovers. zijn dwingende tribal grooves en pompende latin beats zetten de Thalia Lounge keer op keer in vuur en vlam en dat zal deze keer niet anders zijn. En wat is Latin Lover zonder Thalia favorieten Chris Rox en 2 O'Clock Ron. Ook zij nemen deze editie weer hun koffer gevuld met de fijnste Latin platen mee.

Dit alles op een nieuwe editie van Latin Lovers op vrijdag 3 februari in de Thalia Lounge in Rotterdam. De laatste editie was volledig uitverkocht dus het is zeker aan te raden om je kaarten ruim op tijd te bemachtigen.Nieuws / Verslagen
*
30-07-2011Foto's Latin Lovers On The Beach @ Brunotti Beach HousePuppie
24-07-2011Foto's Latin Lovers On The Beach @ Fuelterrry
21-05-2011Foto's Latin Lovers Clubnight @ Club Viesalina
19-03-2011Foto's Latin Lovers Clubnight @ Club VieDuckie
19-02-2011Foto's Latin Lovers @ Club MonzaSuleyman
Overige data Latin Lovers
*
10-05-2014Win
17-05-2014Win
11-07-2014Win
Waardering 3 mrt 2006 - Latin Lovers
*
(0 waarderingen)
*
Twitter LatinLovers
*meer

layer1 area