Loading...
21 januari 2006 - Twisted Cultures: Las Vegas Roulette
*
Datum:
21-01-2006 (zaterdag) 3009 dagen geleden
Tijd:
23:00 - 05:00
Locatie:
 (4,4 / 5)
Straat:
Potterstraat 16-20
Bezoekers:
Prijs:
6,50 excl. fee Deur: 9,00
Max.bezoekers:
500
Hotels:
Bookings.com
Deel:
Line-up:
Luciën Foort, Joy de la Rosa (Pacha, La Pineda, ESP), Leander (Movement), DJ (D(ouble) P, VJ SushiTV, Phloris on the Drums,
Wesdex (Magnetronik), Mr. Pink, Greg Sno & Liam C. (Movement)

Twisted Cultures: Las Vegas Roulette
*
Twisted Cultures: Las Vegas Roulette

Zaterdag 21 januari is het weer tijd voor een lekkere Twisted Cultures avond met bekende namen en gezichten als Luciën Foort, Leander en Greg Sno & Liam C.

Speciaal voor deze eerste Twisted 3Some avond in het nieuwe jaar heeft de organisatie niemand minder dan Joy de la Rosa ( Pacha, La Pineda -- www.pachalapineda.com ) uitgenodigd. Deze half Spaanse half Nederlandse dame is resident in de Pacha La Pineda en heeft inmiddels over de gehele wereld gedraaid. Als vaste gast in Parijs, Londen, Berlijn, Antwerpen en Ibiza (Pacha), heeft ze gedraaid met namen als Roger Sanchez, Tiësto en vele anderen. Ooit begonnen als danseres, toen tv producer en nu al enige jaren een DJ van topformaat.

DJ Double P zal als aanstormend talent de avond openen in de grote zaal met zijn funky latin house, waarna Joy de la Rosa het publiek zal meenemen naar een avondje Pacha in Spanje. Vervolgens zal Luciën Foort zijn opmars maken, zijn Surinaamse roots hebben hun weerklank in zijn swingende muziek waarmee hij de Monza op zijn kop zal zetten.

De andere resident Leander zal de avond zoals gewoonlijk afsluiten met een heerlijke progressive set onder het genot van een heerlijk biertje. De Twisted Roulette zaal zal begeleid worden door niemand minder dan de funky visualizers SushiTV en de percussionist Phloris.

In de sfeervolle bovenzaal zullen voornamelijk technosounds de atmosfeer doorkruizen met niemand minder dan Wesdex. Deze jonge DJ, organisator en resident van Magnetronik zal de avond knallend van start gaan in deze bovenzaal, waarna Mr. Pink een kans krijgt zich te laten zien op een prime time segment van de avond. Hij heeft zichzelf al eerder bewezen in de beginperiode van Twisted 3Some. Deze jonge techno DJ stopt sfeer en overgave in zijn technosets en neemt de bezoeker graag mee op een tripje door technoland. Natuurlijk zal dit eerste feest in het nieuwe jaar boven afgesloten worden door de Twisted 3Some techno residents Greg Sno & Liam C. In hun drukke schema van produceren en plaatjes uitbrengen hebben ze zeker nog tijd voor gezellige en sfeervolle optredensWaardering 21 jan 2006 - Twisted Cultures: Las Vegas Roulette
*
(0 waarderingen)
*
layer1 area