Loading...
24 december 2005 - Eye on the Future Pre X-Mas Special
*
Datum:
24-12-2005 (zaterdag) 3038 dagen geleden
Tijd:
22:00
Locatie:
 (4,3 / 5)
Straat:
Minckelersweg 2
Bezoekers:
Organisatie:
Boekon vof
Vrijkaarten:
Winnaars hebben bericht gehad.
Prijs:
15,00 excl. fee Deur: 20,00
Max.bezoekers:
1.100
Hotels:
Bookings.com
Deel:
Line-up:
Turbinehal:
Remy, Dimitri, Erick E, Alexander Koning, Michel Becks, Robert Huttinga

Oliehuis:
Ille Bitch & De Man Zonder Schaduw featuring Brad Tipp


Eye on The Future Pre X-Mas Special
*
Eye on The Future Pre X-Mas Special

Zaterdag 24 december is het weer tijd voor een nieuwe editie van Eye on the Future. Sinds jaar en dag een ware kersttraditie voor de echte Haarlemmer

Maar ook buiten deze hoofdstad van Noord Holland heeft de beruchte organisatie in een decennium een grote en zeer trouwe achterban opgebouwd.

Tien jaar geleden alweer begonnen namelijk de feestjes al in Beverwijk, de woonplaats van mede oprichter Alexander Koning. Samen met goede vriend Michel Becks week hij later uit naar het havengebied van Amsterdam, op dat moment een vrijplaats voor de meest wilde feesten. Door de populariteit moest er op een gegeven moment wederom een grotere locatie gezocht worden.

Dit werd de Hemkade te Zaandam, waar in samenwerking met partyorganisatie Fortress de legendarische Virtual Environment feesten werden gegeven. Hier werden veel techno DJ's voor het eerst naar ons land gehaald, in een tijd dat deze muziekstroming hier nog zeer underground was. Toen nog onbekende namen als Monika Kruse, Ben Sims, Adam Beyer, Joel Mull, dj Rush,Thomas Schumacher,Valentino Kanzyani,Thomas Chrome en Chris Liebing maakten hun Nederlandse debuut op deze avonden. In 1998 werd Eye on the Future dankzij deze vooruitstrevendheid genomineerd als beste partyorganisatie van Nederland.

Op kerstavond zal er samen met de DJ's van het eerste uur worden teruggeblikt op deze heerlijke ongecompliceerde tijd. Hollandse house helden Remy, Dimitri en Erick E zullen je in de Turbinehal van de Haarlemse Lichtfabriek mee terug in de tijd nemen. Alom bekende classics zullen afgewisseld worden met hedendaagse muziek. Uiteraard zullen Alexander Koning en Michel Becks niet ontbreken. Ook huisvriend van het eerste uur, Robert Huttinga, zal zijn beste platen uit de kast trekken.

Maar ook de toekomstige helden worden uiteraard niet vergeten door Eye on the Future. Ille Bitch & De Man Zonder Schaduw zullen het oliehuis op zijn kant zetten. House, breaks, techno, klassiekers en electro: als het maar los gaat! Deze twee heren staan dus voor veel gezelligheid, vriendschap en liefde voor de muziek. En voor deze speciale kerst aflevering heeft Eye on the Future ook Brad Tipp uitgenodigd, de nieuwe protégé van Alexander Koning die de minimalere electronica ten gehore zal brengen.Waardering 24 dec 2005 - Eye on the Future Pre X-Mas Special
*
(0 waarderingen)
*
layer1 area