Loading...
25 december 2005 - Super Sunday the Crismas edition
*
Datum:
25-12-2005 (zondag) 3035 dagen geleden
Tijd:
20:00 - 04:00
Locatie:
 (4,4 / 5)
Straat:
Potterstraat 16-20
Bezoekers:
Vrijkaarten:
Winnaars hebben bericht gehad.
Prijs:
1,00
Max.bezoekers:
700
Hotels:
Bookings.com
Deel:
Line-up:
Roog, Erick E, Melvin Reese, Groovebrother Mc Dice / / Chappel (vocals), Pete Lewis (trumpet), Visuals By Sushi Tv

Roog & Erick E v.s. SUPER SUNDAY
*
Roog & Erick E v.s. SUPER SUNDAY

Omdat Kerst voor de meeste Nederlanders in het teken van familie, religie en muziek staat, kan de Super Sunday familie op eerste Kerstdag niet achterblijven. Daarom zijn er op eerste Kerstdag de twee househeiligen van de laatste jaren Roog & Erick E uitgenodigd.

Dus 4 uur lang de hardste soul, de downste boogies van en door de 2 beste house dj's van Nederland. De avond wordt nog flamboyanter dan je van Super Sunday gewend bent.Je zal zien waarvoor onze lieve Heer Kerst bedoelt heeft.

Mister Pete Lewis blaast letterlijk met zijn trompet de speakers op. Deze man ademt zuurstof in en blaast soul uit. De warme stem van 'his master voice' Chapell, tilt de hele avond naar een nog hoger muzikaal niveau. Deze soulzanger uit de U.S. zal de rauwe beats aanvullen met warme vocalen.

De 3 Wijze komen niet uit het oosten maar gewoon van Super Sunday zelf. Groovebrother, Melvin Reese en Mc Dice bewijzen elke keer weer waarom het feest een succes is. De funky visualizers van Sushi tv verzorgen weer de sickste graphics en de sfeervolste beelden.

De openingstijden zijn alleen voor deze editie aangepast 20.00 tot 04.00. Eet eerst gezellig bij je (schoon)familie want ons restaurant is gesloten, wens je familie een fijne Kerst en kom daarna direct door naar Monza Utrecht.

Zie je op de laatste zondag van de maand, zie je op Super SundayNieuws / Verslagen
*
Waardering 25 dec 2005 - Super Sunday the Crismas edition
*
(0 waarderingen)
*
layer1 area