Loading...
23 december 2005 - Twisted Cultures: A Sunset in Rio
*
Datum:
23-12-2005 (vrijdag) 3039 dagen geleden
Tijd:
22:00 - 04:00
Locatie:
De Rechter
Straat:
Stratumseind 32
Bezoekers:
Vrijkaarten:
Winnaars hebben bericht gehad.
Prijs:
8,00 excl. fee Deur: 10,00
Max.bezoekers:
700
Deel:
Line-up:
Grote zaal:
DJ Bono, DJ Marcella, Lucien Foort, Leander, SushiTV (VJs)

Rechtzaal:
Leander, DJ XtensionCord, Nuno dos Santos

Cafe:
Artistik & Manyfast, DJs Mama’s Funky Flow, DJ Peddo

Extra:
SaborSamba (Sambaband), Sambadanseressen


Luciën Foort wordt nieuwe Resident van Twisted 3Some!
*
Luciën Foort wordt nieuwe Resident van Twisted 3Some!

Luciën Foort is voor niemand een onbekende meer. Met zijn plaat BLEEEP die hij samen met Martijn ten Velden geproduceerd heeft, gooit de DJ/Producer hoge ogen. Ook met zijn radioshow LOS! bij BNN laat de DJ zich van zijn beste kan zien.

Met "Quadrophonia" scoorde hij in 1989 zijn eerste dancehit en pakte op die manier geheel Nederland in. Voorheen was de DJ vooral bekend in de progressivescene, maar tegenwoordig laat Luciën duidelijk zien dat hij wel degelijk van meerdere markten thuis is en verovert hij momenteel geheel Nederland met zijn bijzonder lekkere muziekkeuze.

Twisted 3Some was als jonge organisatie natuurlijk al enige tijd bekend met deze alleskunner en nodigden als echte fans de DJ uit om te komen draaien op "Twisted Cultures: A Night with Asian Delight" in september. Dit was een dubbel succes, het publiek was zeer enthousiast, de club was enthousiast, de organisatie zelf was enthousiast, maar bovenal Luciën bleek erg enthousiast.

Nu Twisted 3Some op het punt staat een volgende fase in te gaan als jonge organisatie was het ook niet meer dan logisch dat zij de steun van Luciën opzochten. De deal was snel gemaakt, vooral omdat Luciën Foort zelf ook zeer enthousiast bleek te zijn over een langdurige samenwerking.

Het eerste gezamenlijke optreden is natuurlijk "Twisted Cultures: A Sunset in Rio" in De Rechter in Eindhoven op vrijdag 23 december aanstaande. Maar dit zal vanzelfsprekend niet de laatste samenwerking zijn.

Twisted 3Some is in ieder geval erg trots om te kunnen melden dat er een goede samenwerking is ontstaan tussen de jonge organisatie die hard aan de weg timmert en de immer goed optredende Luciën Foort.Waardering 23 dec 2005 - Twisted Cultures: A Sunset in Rio
*
(0 waarderingen)
*
layer1 area