Loading...
10 december 2005 - Miller & Fijneman B2B
*
Datum:
10-12-2005 (zaterdag) 3051 dagen geleden
Tijd:
23:00 - 06:00
Locatie:
Lexion
Straat:
Overtoom 65
Bezoekers:
Vrijkaarten:
Winnaars hebben bericht gehad.
Prijs:
12,00
Max.bezoekers:
3.000
Deel:


Miller en Fijneman B2B @ Lexion
*
Miller en Fijneman B2B @ Lexion

Wat Miller en Fijneman ook doen samen, sprake van chemistry is er altijd. Zaterdag 10 december draaien Jochen Miller & Cor Fijneman van 23:00 tot 06:00 uur back2back in de Lexion, Westzaan

Een avond vol trance en hardtrance en waarschijnlijk ook wat techtrance.

Als je alle twee uit Brabant komt, ongeveer van dezelfde leeftijd bent en in hetzelfde dance segement succesvol actief bent als DJ én producer, is de kans heel groot dat de paden vroeger of later een keer kruisen. Jochen Miller (26 jaar) en Cor Fijneman (28 jaar) zoeken elkaar regelmatig op. Professioneel gezien heeft dat al heel wat moois opgeleverd.

Zo belandde Miller & Fijneman's productie 'San Andreas / San Pedro' (Outstanding, Black Hole Recordings) in maart 2005 in de top 10 van de nationale dance charts en namen ze samen de invulling van de dubbel-CD 'Matrixx #5' voor hun rekening (ieder mixte één schijfje). De voorgaande 4 edities van The Matrixx CD's mixte Jochen Miller in zijn eentje aan elkaar. Vorige week kwam de nieuwe 12 inch co-productie uit: 'Genuine Draft / Mono Dura', wederom op Fijneman's label Outstanding binnen Black Hole Recordings. De plaat wordt al een tijdje gedraaid door de grote jocks en staat op de bonus cd (Outstanding Radio) van Cor Fijneman's artiesten album 'Monologue'.

Jochen Miller's tracks 'Vanity' en 'India' deden het erg goed in 2005. Tel daar zijn charismatische persoonlijkheid en optredens tijdens vele dance festivals bij op en het resultaat is een nummer 13 positie op de Release Dance Awards DJ list van dit jaar.

Jochen host zijn eigen clubavond 'Millermixx' in The Matrixx, Nijmegen. Voor meer info zie: www.jochenmiller.com . Cor Fijneman behoort tot de absolute top in dance land. Hij heeft zichzelf de laatste jaren dubbel en dwars bewezen en doet niet onder voor DJ's / producers als Tiësto, Marco V, Armin van Buuren en Ferry Corsten. Meer info: www.djcorfijneman.com . Een avond zij aan zij met Jochen Miller belooft dan ook een spetterend event.Nieuws / Verslagen
*
Waardering 10 dec 2005 - Miller & Fijneman B2B
*
(0 waarderingen)
*
layer1 area