Loading...
5 november 2005 - Feel Good!
*
Datum:
05-11-2005 (zaterdag) 3088 dagen geleden
Locatie:
Straat:
Rembrandtplein 18
Bezoekers:
Vrijkaarten:
Winnaars hebben bericht gehad.
Prijs:
6,00
Max.bezoekers:
350
Hotels:
Bookings.com
Deel:
Line-up:
DJ Steve Stefano, Host D-Vine


A brand new event in a brand new club: FEEL GOOD
*
A brand new event in a brand new club: FEEL GOOD

Zaterdag 5 november is het zo ver: Up2date Events & Media komt met een nieuw event dat vooral 'anders' is dan de andere events die op zaterdagavond in de hoofdstad van Nederland worden georganiseerd. Iedere zaterdagavond van de maand zal Feel Good in de nieuwe club Smokey op het Rembrandtplein (voormalig DJ cafe Sol) de bezoeker een onvergetelijke avond bezorgen die vooral anders is!

Up2date Events & Media heeft al veel succesvolle events op haar naam staan. Zij is verantwoordelijk voor het succesvolle PURE in de Escape iedere laatste vrijdag van de maand, de succesformule van Club Classic, de zondagavondhit in het oude DJ Cafe Sol; Chocolatez en natuurlijk Soultrain wat momenteel in Club Strand West wordt gegeven iedere derde zaterdag van de maand. De feesten van Up2date Events & Media zijn koploper van andere succesvolle classic en urban feesten. Up2date is daarmee de meest toonaangevende organisatie in Amsterdam op gebied van Oldskool, Classic en Urban feesten.

Een avondje Feel Good staat voor een grote verscheidenheid aan mensen en muziek, iedereen is welkom en de sfeer zorgt er voor dat iedereen zich ook welkom voelt. Het publiek is classy en openminded en de muziek is van alle markten thuis. Met een wekelijks wisselende decoratie waant het publiek zich steeds weer in een andere stijl; van caribbean tot oosters en van strak naar de 80's. Maar een avondje Feel Good zal er in ieder geval voor staan om haar naam waar te maken. Feel Good is the night that makes you feel good.

De Resident DJ Steve Stefano en onze Host D-Vine zullen het publiek trakteren op een eclectische sound. Hierin in zijn de muziekstijlen; clubhouse, latinhouse, urban en caribbean vertegenwoordigd.

Ook het entertainment gedeelte zal zeker niet worden vergeten op de Feel Good avonden. Met ons openminded publiek zullen we met zeer verassende en originele acts en acties komen die zeker de moeite waard zijn.

En niet te vergeten, een belangrijk element in dit nieuwe event is de locatie. Na een verbouwing is de het oude DJ cafe Soll omgedoopt tot de nieuwe Club Smokey. Smokey is een middelgrote club met veel zit en dansruimte in het hartje van Amsterdam op het Rembrandtplein. De club heeft een warme en open uitstraling waardoor zeker het oog van het publiek zal worden getrokken op het plein.

Kortom Feel Good is een nieuw event op de zaterdagavond dat garant zal staan voor een hoop plezier een goede sfeer, gezellige mensen en goede muziek. Voor 6 euro heb je een avond die alle ingredienten heeft om de zaterdagavond tot een topavond te maken! SoIt's time to feel good!

www.club-classic.nl for the funky party's in your weekendWaardering 5 nov 2005 - Feel Good!
*
(0 waarderingen)
Agenda Club Classic Events
*
25-04-2014Win
*
Twitter clubsmokey
*meer

layer1 area