Loading...
17 december 2005 - U-tech
*
Datum:
17-12-2005 (zaterdag) 3443 dagen geleden
Tijd:
20:00 - 04:00
Locatie:
Straat:
Oudegracht a/d werf 155-157
Bezoekers:
0
Vrijkaarten:
Winnaars hebben bericht gehad.
Prijs:
7,50
Max.bezoekers:
250
Muziekstijl:
techno only
Hotels:
Bookings.com
Deel:
Line-up:
J-tech vs Kareem B, Doktor Know, Mexes, Invite, Dystorsion


U-tech
*
U-tech

Gepubliceerd: 11 november 2005

Utrecht haar gracht is weer schoongemaakt en de oude fietsen zijn er uit gehaald, de winter is in zicht; tijd voor U-tech om hun beste U-tech dj's 17 december achter de draaitafels te zetten. Dystorsion, Invite, Doktor Know, J-tech en Kareem-b en Mexes zullen deze avond het dak van K-sjot er af laten dreunen.

K-sjot is gelegen tegenover het bekende Winkel van Sinkel bij de oudegracht in de binnenstad Utrecht. (5 minuten lopen vanaf Centraal Station) K-sjot is een ondergrondse werfkelder geweest, en heeft de uitstraling van sfeervol underground technofeest, en zo zal er ook naar gedraaid worden.

De hoofdacts van deze technoavond zijn Dystorsion, Mexes en Invite Deze Utrechtse technohelden zullen proberen de boxen op te gaan blazen. In Nederland heeft Invite opgetreden op feesten als: Integrate, Planet Rose, Reactor, Solid Grooves, TeQnology. In Europe heeft hij in Croatia, Slovenia, Belgium, Czech Rep, Estonia, France en Austria gedraaid.Hij heeft gedraaid met artiesten zoals: James Ruskin, DJ Rush, Ben Sims, Oscar Mulero, Cristian Varela, Danilo Vigorito, Joel Mull, Blake Baxter en meer.

Deze avond gaat zeker de boeken in als gezellig, stevig Utrech undergrond technofeest.

De deuren gaan al om 20.00 uur open, wees er op tijd bij!! Dames let op, ben je voor 23.00 uur binnen, krijg je twee drankconsumpties gratis bij de entree!!Nieuws / Verslagen
*
11-11-2005U-tech
Waardering 17 dec 2005 - U-tech
*
(0 waarderingen)
*
layer1 area