Loading...
17 september 2005 - Absolutely Stereo
*
Datum:
17-09-2005 (zaterdag) 3534 dagen geleden
Tijd:
23:30 - 05:00
Locatie:
Off_Corso
Straat:
Kruiskade 22
Bezoekers:
0
Organisatie:
Unomodo
Vrijkaarten:
Winnaars hebben bericht gehad.
Prijs:
13,00
Max.bezoekers:
800
Deel:
Line-up:
Miss Monica [4 Hr Set], Dj Dame, Mc Miss Bunty, Vj Ottograph


Maandelijkse avond voor Miss Monica
*

Gepubliceerd: 12 september 2005

Aanstaande zaterdag is het zover! Zeven jaar na haar legendarische Fresh Up residency in Nighttown heeft Rotterdam weer een maandelijkse Miss Monica avond. Ga vrijdag vroeg naar bed, slaap lekker uit, eet en drink voldoende want zaterdagnacht 17 september gaan alle remmen los op Absolutely Stereo in Off Corso.

De maandelijkse residency van Monica zal een avond worden zoals geen ander. De dj's, het geluid, het licht, de visuals en de decoratie; alles zal op elkaar afgestemd worden om een perfecte avond pumpin' beats te leveren aan de bezoekers. Tijdens de eerste editie zal de spits worden afgebeten door DJ Dame waarna Monica het over zal nemen voor een spetterende 4 uurs set. De vocals en visuals zullen gedaan worden door respectievelijk MC Miss Bunty en VJ Ottograph. Het geluid zal gedaan worden door Eddietude van het gerenommeerde geluidsbedrijf Acoustic Arts.

We kunnen het ons bijna niet voorstellen, maar mocht je de beats in de grote zaal even zat zijn, dan kan je op je gemakje bijkomen op de heerlijke banken in de ruime lounge van Off Corso. In deze lounge zal DJ Viccc je voorzien van de allerlekkerste bossanova, lounge en andere relaxte muziek.

Off Corso is een unieke multimedia locatie in het hartje van Rotterdam. In deze fraaie club op de Kruiskade komen audio, video, belichting en cultuur samen. Het resultaat van deze combinatie levert een fantastische plek op waar je kan dansen, drinken en socializen. Ondanks de vaak moordende concurrentie van nieuwe clubs die de kop op steken, zoals in het verleden bijvoorbeeld Las Palmas, Thalia Lounge en Now & Wow, handhaaft Off Corso zich al jaren als toonaangevende club in Rotterdam en Nederland. De diverse awards en nominaties spreken voor zich.

Meer info over het spectaculaire Absolutely Stereo in Off Corso is te vinden op www.djmissmonica.nllayer1 area