Loading...
6 augustus 2005 - Motion
*
Datum:
06-08-2005 (zaterdag) 3576 dagen geleden
Tijd:
23:00 - 06:00
Locatie:
 (4,5 / 5)
Straat:
Oostelijke handelskade 4
Bezoekers:
1 0
Vrijkaarten:
Winnaars hebben bericht gehad.
Prijs:
20,00 excl. fee Deur: 25,00
Max.bezoekers:
1.000
Hotels:
Bookings.com
Deel:

The party continues... Motion!
*

Gepubliceerd: 29 juli 2005

Zaterdag 6 augustus zou eigenlijk een officiële Nederlandse feestdag moeten zijn. Met grote evenementen als Dance Valley en de Amsterdam Pride, staat deze dag geheel in het teken van feesten. Emotion Productions B.V. doet daar nog een schepje bovenop door deze avond een nieuwe editie van Motion te organiseren in Panama te Amsterdam: "The party continues..."

Voor deze speciale Motion editie wordt weer alles uit de kast gehaald om er een onvergetelijke nacht van te maken. De gelukkigen die 16 juli op de eerste Motion in Panama aanwezig waren, weten wat ze van Motion kunnen verwachten: een zeer strakke line-up, prachtige decoratie, service, entertainment, perfect geluid en een fantastische lichtshow. Wat verschilt van de vorige keer is dat je extra lang kunt genieten: Motion duurt nl. tot 06.00 uur!

James Zabiela is de hoofdact van deze avond. Dit wonderkind is een ontdekking van dj Sasha en heeft onder andere een residency in de vermaarde club Space op Ibiza. De slecht 24 jaar oude dj staat bekend om zijn onvoorstelbare mix kwaliteiten. Dat dj zijn meer is dan twee platen aan elkaar draaien, laat James Zabiela zien met 3 cd spelers, een mixer en veel effectunits. Hij is snel uitgegroeid tot één van de toppers van het Engelse Renaissance label.

Natuurlijk heeft Motion meer artiesten voor je in petto. Sem Sonic vs. Miss Nine, Lacroix, Victor Coral, Jesse Voorn, Proluctors, Vision Impossible en Lex Empress staan al geboekt. Maar op een dag als 6 augustus zal er vast nog wel een bekende dj binnen lopen, die een plaatje op legt ...Nieuws / Verslagen
*
Waardering 6 aug 2005 - Motion
*
(0 waarderingen)
*
layer1 area