Loading...
26 augustus 2005 - Funky Friday '1 year anniversary'
*
Datum:
26-08-2005 (vrijdag) 3158 dagen geleden
Tijd:
22:00 - 06:00
Locatie:
Lexion
Straat:
Overtoom 65
Bezoekers:
Prijs:
Gratis
Max.bezoekers:
3.000
Deel:
Line-up:
Jean, JeffreyT, Berry le Funk, Da-Milio, Tomboye, Robster & Les Luca.

Special performances:
MC Tomster & Local Sax Hero


Funky Friday 'Fun(k) for Free' viert 1 jarig bestaan
*
Funky Friday 'Fun(k) for Free' viert 1 jarig bestaan

Vrijdag 26 augustus a.s. is het weer tijd voor 'Funky Friday'. Dit keer beloofd het een bijzondere editie te worden van het vrijdagavond feestje. Het is namelijk precies een jaar geleden dat de eerste editie, tijdens de verjaardag van JeffreyT (Jeffrey Treffers red.), een feit werd. Inmiddels staat het feest, wat om de maand plaatsvindt, bekend om de funky grooves, de enthousiaste dj's, de vele live artiesten en vooral om de gezelligheid en de warme sfeer.

De organisatie wil dit heugelijke feit op een gepaste manier vieren, daarom zijn er twee bijzondere gast dj's aangetrokken: dj 'Madhouse' Jean en Tom Boye. De eerste behoeft geen verdere introductie, hij heeft in zijn overvolle agenda de tijd gevonden om zijn invulling aan het woord funky te geven en zal dat doen in een 2 uur durende set. Tom Boye zal tevens zijn opwachting maken op Funky Friday. Deze dj uit Noorwegen heeft al op vele grotere feesten gedraaid in Griekenland, Turkije, Thailand en Zweden. Deze Dj heeft zijn strepen ruimschoots verdient gezien de vele succesvolle sets welke hij de afgelopen jaren al heeft neergezet. Met zijn geheel eigen funky sound zal hij een passende aanvulling zijn op het vaste team.

Uiteraard zullen de gastheren ook niet ontbreken. Les Luca, JeffreyT, Robster, Berry Le Funk en Da-Milio zullen de uren volmaken met hun altijd aanwezige enthousiasme en zullen dat ieder op hun eigen manier doen. Mc Tomster zal de Funky vocals weer verzorgen en Local Sax Hero zal zijn beste saxuele vibes aan het geheel geven. Net als de voorafgaande editie staat er weer een speciale live act op het programma die tot op de avond een verassing zal blijven.Waardering 26 aug 2005 - Funky Friday '1 year anniversary'
*
(0 waarderingen)
*
layer1 area