Loading...
27 maart 2005 - Maison Royale
*
Datum:
27-03-2005 (zondag) 3308 dagen geleden
Tijd:
15:30 - 04:00
Locatie:
Westergasfabriek
Straat:
Haarlemmerweg 8-10
Bezoekers:
Prijs:
22,50 excl. fee
Deel:
Line-up:
Dj Atazz, Big Band Balance (live), Camiel (live), Carmenian Gospel Singers (live), Dj Dimbrowski, Electro Coco (live), Dj Gerd, Dj Goldfinger, Dj Gregor Salto, Dj Jimpster, Dj Jules Deelder, Magic Number (live), Dj Mark The Machine, Dj Maestro, Dj Mr Rosso, Natalie Gardiner (live), Praful (live), Dj Real El Canario, Dj The Fabulous Turntable Orchestra, Universal Funk (live), Dj Wix

Het Nieuwerwetsche Feesten 26 & 27 maart.
*
Het Nieuwerwetsche Feesten 26 & 27 maart.

Maison Royale is een nieuw tweedaags festival voor iedereen die de disco- en de house-events een beetje ontgroeid is, maar nog wel van een gezellig feestje houdt. Wel lekker uit maar niet té: het festivalgevoel maar dan op je hoge hakken. Dus geen patat en bergschoenen, maar lekker eten, cocktails en well-dressed people die met of zonder kinderen op een unieke locatie willen genieten van muziek en vooral elkaar. Bij het Maison Royale-festival draait het niet om grote namen maar om inhoud en sfeer.

Maison Royale is een nieuw festival dat dit jaar in het paasweekend - op 26 en 27 maart 2005 - wordt georganiseerd. Organisator Marcel Pantera, bekend van de spraakmakende SOAP-feesten, is een trendsetter op het gebied van uitgaan. Met deze Promenade du Plaisir, waarbij het gaat om sfeer, intimiteit & kwaliteit, weet hij wederom de juiste snaar van het moment te raken. Maison Royale biedt met de sfeervolle mix van eten, drinken, entertainment en muziek een nieuwe 'move and groove' voor iedereen. Het festival vindt plaats op het terrein van de Westergasfabriek in Amsterdam. De vernieuwde Gashouder is het hart van het festival. Dit overdekte supersize terras wordt gehost door de "leukste" cafés en restaurants van Amsterdam waaronder Blender, Bazar, Kung Fu, Manzano en de Taart van mijn Tante. Om het terras heen staan drie luxe spiegeltenten waar genoten kan worden van een danceable future jazz, new funk en nuevo mundo. Dus geen stampende house maar een aanbod dat aansluit op de up-and-coming stromingen van nu en morgen.

De programmering loopt van de namiddag tot diep in de nacht. Op zaterdag van 17.30 tot 20 uur (op zondag begint dit al om 15.30 uur) relaxed en loungie en van 20 tot 00 uur live optredens. Van 00 uur tot 04 uur ligt de focus meer op DJ´s. Er is er voor de kleintjes kinderopvang zodat ook de papa´s en de mama´s ongestoord kunnen feesten.

Maison Royale combineert dé belangrijke elementen van dit moment; sfeer, intimiteit & kwaliteit. Het resultaat, een geheel eigen en echt festival met als motto: "Fete La Vie !"Nieuws / Verslagen
*
Waardering 27 mrt 2005 - Maison Royale
*
(0 waarderingen)
*
layer1 area