Loading...
12 februari 2005 - Ladies in Control
*
Datum:
12-02-2005 (zaterdag) 3352 dagen geleden
Tijd:
23:00 - 05:00
Locatie:
 (3,6 / 5)
Straat:
Wagenstraat 3-7
Bezoekers:
Vrijkaarten:
Winnaars hebben bericht gehad.
Prijs:
12,00
Hotels:
Bookings.com
Deel:
Line-up:
Jane Doe, Ginger, Jezz, Yasmin, Miss Bunty, Lady Bee


Ladies in Control @ Sinners
*
Ladies in Control @ Sinners

In de maand december stonden de dames centraal tijdens de Ladies Night edition van Crème Fresh. Dit beviel iedereen erg goed. In februari doen ze er nog een schepje boven op. Ze geven de leiding uithanden: Ladies in control ! Op zaterdag 12 februari zullen alleen dames de draaitafels en mic's beheersen tijdens Crème Fresh. Het vrouwelijke dj-clubje zal bestaan uit altijd ijskoude Jane Doe, de kameleon Ginger, de sexy soulfull Jezz en BEDgirl Yasmin. Daarnaast is nachtegaal Miss Bunty aanwezig en gaat Lady Bee niet zingen maar draaien!

Al deze prachtige vrouwen gaan een zeer eclectische mix neerzetten van diverse soorten stijlen. Urban Eclectic, Sexy Soufull House en Classy Classics, alles gaat voorbij komen op deze speciale zaterdagavond in februari. Kom al dit vrouwelijk schoon bewonderen en beluisteren!

Kaarten zijn te koop voor een bedrag van 12,- aan de deur van Sinners. De deuren gaan om 23.00 uur open en zullen rond de klok van vijf weer sluiten. Check www.cremefresh.com voor de laatste info en foto's. Sinners is te vinden in de Wagenstraat 3 te Amsterdam.Nieuws / Verslagen
*
Waardering 12 feb 2005 - Ladies in Control
*
(0 waarderingen)
*
layer1 area