Loading...
4 april 2014 - Jamrock XXL
*
Datum:
04-04-2014 (vrijdag) 414 dagen geleden
Tijd:
23:00 - 05:00
Locatie:
 (4,2 / 5)
Straat:
Mekongweg 5
Bezoekers:
20 441
Vrijkaarten:
Winnaars hebben bericht gehad.
Prijs:
20,00 excl. fee, meer aan de deur
Max.bezoekers:
2.000
Hotels:
Bookings.com
Min. leeftijd:
18
Facebook:
1 likes (shares:2, comments:0)
Deel:
Line-up:
Jah
Waxfiend
D Masta
D-Train
Madbwoy
Deej Kilo
Richer
& KalibwoyJamrock XXL with live on stage Baby Cham
*
flyer Jamrock XXL

Gepubliceerd: 1 april 2014

Het is die tijd van het jaar! De zon begint zijn gezicht weer te laten zien, de zomerkleren komen uit de kast en de terrasjes zitten vol. Perfecte tijd voor Nederland's #1 Dancehall & Reggae feest om een nieuw knalfeest neer te zetten!
Na de afgelopen zeer succesvolle editie wacht iedereen met smart op een nieuw event. 4 april keert Jamrock terug naar The Sand voor een nacht vol pompende basslines, zwingende heupen en brandende aanstekers.!Live on stage heeft de organisatie Baby Cham, bekend van hits als 'Ghetto Story' ft Alicia Keys, 'Wine', 'Vitamin S' en nog veel meer.
Een van Jamaica's beste entertainers, bijgestaand door Nederland's beste Dancehall & Reggae dj's en mc's. Wat wil je nog meer?

8 jaar geleden begon Jamrock met haar feesten en sindsdien is dit evenement een begrip geworden in Europe. De grootste feesten, beste dj's en artiesten, leuke mensen, vernieuwende thema's en overdonderende effecten zijn de succesformule van de Jamrock feesten.

En dat is ook wat je kan verwachten op 4 april! Na de uitverkochte editie met Beenie Man keren heeft Jamrock deze keer weer een top performer on stage. Baby Cham aka Cham is een geboren entertainer die als geen ander de vrouwen gek weet te maken tijdens zijn show. Uit de stal van de legendarische producer Dave Kelly scoort hij al ruim 15 jaar grote hits in de Dancehall scene en daarbuiten. Elke hardcore Dancehall fan geniet van classics als 'Babylon Bwoy', 'The Mass' en 'Ghetto Pledge'. Met zijn hit 'Ghetto Story' was hij op elk radio/tv kanaal in de werled te zien. De track werd zo groot dat Alicia Keys op de officiele remix stond! Het afgelopen jaar stond Cham op #1 posities op de BBC en in Jamaica met hits als 'Fighter ft Damian Marley', 'Lawless', 'Bend Down' en 'Tun Up'. Na vorig jaar Rotterdam op zijn kop te zetten is het nu tijd voor Amsterdam

Behalve de live shows krijgt de bezoeker natuurlijk wat ze gewend zijn bij Jamrock, het hardste Dancehall & Reggae feest in Europa met de beste dj's! Op de line up heeft Jamrock dit keer de bekende namen als Dj Jah, Kalibwoy, D-Train en Dj WaxFiend maar ook nieuw talent als Dj Richer, Madbwoy,Kilo en D Masta. Met een combinatie van de beste Dancehall en Reggae aangevuld met een vleugje HipHop, R&B, Afrobeat en Soca ervoor zorgen dat de temperatuur in The Sand Jamaicaanse hoogtes bereikt!

Kaarten voor dit event zijn €20 en te verkrijgen op en alle Primera winkels. Deuren gaan al om 22:00 open en de show start 01:00, dus kom op tijd!Nieuws / Verslagen
*
layer1 area