Loading...
28 august 2004 - Decibel Outdoor
*
Date:
28-08-2004 (saturday) 3520 days ago
Time:
21:00 - 07:00
Location:
Recr. Area binnenmaas
Street:
City:
Rotterdam NL
Visitors:
1
Organiser:
B2S events bv.
Music Style:
Div. stijlen
Website:
www.b2s.nl
Share:
Line-up:
Hardstyle / Seismic Records:
deepack, Daniele Mondello, Beholder & Balistic, Lady Tom, Zany, Max B Grant, Gizmo, Showtek (live), Prophet Vs Technoboy,
hosted By Mc Ruffian

hardtrance / Oxa:
Cosmic Gate, Dave 202, Marcel Woods, Luca Antolini, Noise, Francois, Abel Ramos, Dumonde, Hosted By Mc Mighty Mike

Early Rave / Back2school:
ruffneck, Digital Boy, Dana, Panic, Gijs, Darkraver, Stanton, Rob, Hosted By Mc Joe Nl

Trance / Gesture:
Rank 1, Tatana, Misja Helsloot, Don Diablo, Miika Kuisma (live), Signum, Ronald Van Gelderen, Above And Beyond, Hosted By Mc Little Mike Nl

techno / Ec Records:
Takkyu Ishino, Joel Mull, Michel De Hey, Coming Soon (live), Agoria, Jay Samuel, Secret Cinema (live), Henrik B, Hosted By Paul T

Hardcore / Offensive Records:
paul Elstak, Tommyknocker, Angerfist (live), Catscan, Claudio Lancinhouse, Viper, Miss Flower, Evil Activities (live), Darkvizion,
vince, Neophyte, Hosted By Mc Syco

Jumpstyle / Jumper Records:
Da Boy Tommy, Yves, Greg C, Steve Dexter Vs Nigel Hawks, Hs,
Zero Gi, Furax, Yoeri, Tekno Warriors, Hosted By Da Rick Be


Decibel Outdoor 2004
*

Het festivalseizoen wordt dit jaar stevig afgesloten. Op zaterdag 28 augustus zullen meer dan 60 nationale en internationale artiesten uit voornamelijk het stevigere genre afreizen richting Rotterdam waar Decibel Outdoor plaats vindt op recreatiegebied Binnenmaas. Het jaarlijkse festival van organisator b2s is dit jaar een stuk groter van opzet. Het festival terrein, dat plaats biedt aan zo'n 20.000 bezoekers herbergt maar liefst 7 areas. Na een zomer lang dagfestivals zal dit spektakel in de nachtelijke uren plaats vinden. Decibel Outdoor staat, net als de omgeving van Rotterdam, in het teken staan van industrie en havens, wat zowel in het artwork als in de decoraties op het terrein tot uiting wordt gebracht.

Voor iedere muziekstijl heeft b2s partners uitgezocht. Deze partners passen in onze ogen perfect bij de desbetreffende areas en voegen wat extra's toe aan het festival.

  • De Hardstyle area zal in handen zijn van Seismic records, één van de meest toonaangevende Hardstyle labels van dit moment.
  • Hardtrance wordt het domein van de OXA uit Zurich. De nr. 1 club van Zwitserland zal ook busreizen organiseren naar Decibel voor hun vaste fans vanuit Zwitserland.
  • De Early Rave area is traditiegetrouw in handen van back2school. back2school is één van de grondleggers van de Early Rave revival en is al jaren één van de drukst bezochte area,s op het festival.
  • De Trance area is in handen van Gesture, het label van de Rotterdamse trance grootheid Misja Helsloot. In zijn area draaien voornamelijk topartiesten waarmee Misja heeft geproduceerd.
  • Techno area is in handen van EC records van Michel de Hey. Zo dicht bij huis wilde Michel de Hey graag wat speciaals en samen met b2s is er een verfrissende line-up samengesteld waar verassende artiesten bij zitten.
  • Dit jaar heeft Decibel voor het eerst een Hardcore area. We hebben hier zoveel vraag naar gehad dat we dit jullie niet wilden onthouden. Het succesvolle Offensive label van Paul Elstak zal hier de scepter zwaaien met het nodige spektakel en een top programmering.
  • De Jumpstyle area is een primeur op evenementen binnen Nederland, en b2s geeft jullie die primeur van harte. Deze snel opkomende stroming wordt door niemand minder gehost dan de grondleggers van de Jumpstyle, het Belgische Jumper records.

De voornoemde partners in combinatie met het exclusieve artiestenaanbod moeten garant staan voor een top festival waarmee de uitverkochte edities van 2002 en 2003 overtroffen worden. De slogan van Decibel voor dit jaar luidt dan ook: Bigger, Better & Louder.

Decibel is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Vanaf Rotterdam Zuidplein zullen vanaf 20.00 uur non-stop pendel bussen rijden van en naar het festivalterrein. Met de pendelbus ben je binnen 15 minuten bij het festivalterrein. Rondom Zuidplein (Ahoy) is voldoende parkeergelegenheid. Groepen vanaf 15 personen kunnen een bus huren vanuit elke plaats in Nederland. Je kunt hiervoor contact opnemen met Travel.nl 0252-659106 of via www.travel.nl Bezoekers die met eigen vervoer naar het festival komen raden we aan zo vroeg mogelijk te komen en de piekuren van 22.00 tot 00.00 te mijden. De parkeerplaatsen worden dit jaar al om 19.00 uur geopend.

ID&T radio is mediapartner van Decibel Outdoor en zendt het festival live uit.

Algemene informatie

Naam: Decibel Outdoor 2004
Datum: zaterdag 28 augustus 2004
Locatie: Recreatiegebied Binnenmaas nabij Rotterdam
Tijden: 21:00 uur - 07:00 uur

Voorverkoop:
Tickets zijn verkrijgbaar bij alle 1100 filialen van Ticketbox en Free Record Shop, Primera en de bekende voorverkoopadressen en kosten 42.75 (exclusief fee)

Tickets online: www.ticketbox.nl Toegang: 18+ Website: www.b2s.nl

De line-up is te vinden in de party agenda.Other dates Decibel Outdoor Festival
*
Rating 28 aug 2004 - Decibel Outdoor
*
(0 ratings)
*
Twitter officialb2s
*More

layer1 area