Loading...
23 juni 2012 - Booming House Classix
*
Datum:
23-06-2012 (zaterdag) 663 dagen geleden
Tijd:
22:00 - 05:00
Straat:
Napoleonsweg
Bezoekers:
67
Prijs:
5,00
Muziekstijl:
House, Classics, Hardhouse, Oldschool, Trance
Min. leeftijd:
16
Deel:
Line-up:
Miss Amy
Report
Triple-V
Amohr
Differens
Chemical Criminals


Booming House Classix
*

Zaterdag 23 Juni is het zover!

Tussen alle drukte van het EK voetbal door vind een verrassend concept plaats in Disco/Bar Sjaen/Toedem in Neer! 1 ding is zeker, Nederland speelt niet deze zaterdag, dus alle redenen om een feestje te bouwen.

De muziekstijl van deze avond bestaat vooral uit goeie bekende dance, house, club en trance classics. Die voornamelijk afkomstig zijn vanaf begin jaren '90 maar heeft niets te maken met de hardere rave/hardcore die er later op volgde. Deze stijl zal dus niet gedraaid worden op deze avond. Veel mensen kennen deze muziek als 'Zino classics' 'of Rixy Classics' Wel zal het laatste uurtje een in het teken staan van Oldschool Classics. Dan gaat de Bass iets harder en het tempo wat omhoog om de avond compleet te maken.

Natuurlijk is een goeie line-up van DJ's noodzakelijk om deze avond te laten slagen. Daarom heeft Cranked! Events zijn best om deze ook te vinden! En we hebben ze hoor! Niemand minder dan Miss Amy, Amohr, Report, Differens en Triple-V zullen hun kunsten laten horen deze avond. En naast hun solo set, zullen Amohr en Triple-V hun krachten bundelen en een knallende set neerzetten als 'Chemical Criminals'

Miss Amy: Ze is van vroeger uit zeer bekend op de club Rixy party's Tegenwoordig treed ze regelmatig op in grote clubs zoals het North Sea Venue en het Crystal Venue.

Report: Deze jongen weet ook wel raad met muziek. Hij is goed op weg met zijn DJ Skills en organiseerd zelf in Club Expierience in Weert ook regelmatig house en classics party's

Amohr: Deze jonge dame draait nog niet zo heel lang mee in deze scene, maar treed ook al op bij de beste in het North Sea Venue bijvoorbeeld, ze weet het publiek altijd te vermaken!

Triple-V: Hij is begonnen in de hardere muziekstijlen, velen hebben hem dan ook gezien als 'The Hellfire' in locaties zoals 'Club Broadway' of elders in het land. Triple-V is zijn alter ego, zijn mix technieken van de hardere stijlen komen uitstekend te pas bij deze muziekstijlen en ook hij weet wel raad met 'the wheels of steel'

Differens: Hij is ook vooral bekend in de hardere stijlen onder andrere op Atomico party's en in de Early rave scene. Deze avond zal hij laten horen wat hij met oldschool classics kan doen!

Ik nodig iedereen uit om te komen op deze super party. en dat voor maar 5 euro!

Tot dan! Cranked! EventsNieuws / Verslagen
*
Waardering 23 jun 2012 - Booming House Classix
*
(0 waarderingen)
*
layer1 area