Loading...
19 may 2012 - Dirty-K & Mc Dee Jay
*
Date:
19-05-2012 (saturday) 700 days ago
Time:
22:30 - 04:00
Street:
Grutstraat 22-24
Visitors:
Organiser:
Club 22-24
Price:
5,00
Hotels:
Bookings.com
Min. age:
21
Share:
Line-up:
Dirty-K
Mc Dee Jay


Dirty-K & Mc Dee Jay
*

Dirty-K of voor de mensen die hem goed kennen Tattoo Kees. Is 1 van de vaste resident Dj’s van club 22-24. Deze met inkt ingekleurde Dj is qua draaien net zo kleurrijk als zijn beide armen! Hij draait van alle genres de beste tracks en daarmee verblijdt hij de dames keer op keer als hij in de Dj booth staat.

Dirty-K is een zeer ervaren Dj en is al in zijn jonge jaren veel met muziek bezig geweest, dus het was geen verrassing dat hij zijn carrière als dj op de manier invult zoals hij dat nu doet.

De avonden die Dirty-K draait staan in het teken van veel verschillende muziek stijlen en dat is altijd goed te merken op de dansvloeren van de clubs waar hij draait. Naast het feit dat hij vijlloos aanvoelt wat de mensen op de dansvloer willen horen is hij technisch een geweldige Dj!

MC D-Jay a.k.a. Dee-Jay Calor is een muziekliefhebber pursang. Vanwege zijn Surinaamse afkomst is MC D-Jay gedurende zijn leven in contact gekomen met diverse muziekgenres. MC D-Jay heeft een grote passie voor muziek en wist dat muziek altijd een belangrijke rol in zijn leven zou gaan spelen. Het was het jaar 2000 waarin MC D-Jay in aanraking kwam met House Music.

MC D-Jay is altijd al een feestbeest geweest. Na jarenlang alle dansvloeren in het hele land te hebben bezocht werd het tijd voor MC D-Jay de buhne op te stappen.

MC D-Jay beschrijft zijn stijl als: rauwe rijms met melodische vocalen.

MC D-Jay heeft het podium mogen delen met verscheidene helden uit de Nederlandse House scene, zoals Roog, Erick E, Benny Rodrigues, Sunnery James & Ryan Marciano, Gregor Salto, Afrojack, Don Diablo, Quintino, Billy the Klit, Marc Benjamin, Yasmin Le Bon, Jeremaine S, Sidney Samson, Shermanology, Mitch Crown, MC Gee, Jean, MC Spyder, Zawdi MC, MC Knowledje, Lady Bee and many many more.

MC D-Jay is de resident MC van Sexy MotherFucker (verschillende locaties), SNNSS (Crazy Pianos/Saint Tropez), Freaky Friday (Club Home) en Attractiv Beatz (Speakers). Met boekingen in clubs als Escape(Amsterdam), Hotel Arena(Amsterdam), Maassilo(Rotterdam)Panama(Amsterdam), Thalia Lounge(Rotterdam), Off_Corso(Rotterdam), Club Noa(Leeuwarden), Beach Club Vroeger(Bloemendaal), Odeon(Amsterdam), De Rechter(Eindhoven), Outland(Rotterdam), Silverdome(Zoetermeer) Le Paris(Den Haag), La Salle(Tilburg) and many more, ziet het er rooskleurig uit voor MC D-Jay. Er lijkt veel meer moois te komen in de toekomst voor deze veelzijdige MC.

Kom naar club22-24 om zelf te ervaren hoe Dirty-K en Mc Dee Jay de tent weer op zijn kop zetten!

Tussen 22.30 uur en 23.30 uur gratis entree!News / Reports
*
Rating 19 may 2012 - Dirty-K & Mc Dee Jay
*
(0 ratings)
Agenda Club 22-24
*
18-04-2014
09-05-2014Win
*
Twitter club2224
*More

layer1 area