Loading...
9 june 2012 - Paparazzi presents Yellow Claw
*
Date:
09-06-2012 (saturday) 677 days ago
Time:
23:00
Location:
 (4,2 / 5)
Street:
Kruiskade 31
Visitors:
5 99
Win tickets:
Winners have been notified.
Price:
12,50 excl. fee
Max.visitors:
1.000
Music Style:
House, Urban, Ecletic, dub step, R&B, Hip-hop
Hotels:
Bookings.com
Min. age:
21
Share:
Line-up:
Yellow Claw
Real El Canario
Kid Q
Mode De La Fvnk
Chelina Manahutu
Junior Rodgers

Hosted by Mc RichPaparazzi presents Yellow Claw
*
flyer Paparazzi presents Yellow Claw

Thalia Lounge R’dam- Het is bijna zo ver, de zomer staat voor de deur en iedereen komt weer tevoorschijn, dus ook de Celebs en Fotografen.

Paparazzi wil weer gaan knallen en komt met een feest wat je niet kan missen. Altijd onder de indruk geweest van al die celeberties en beroemde mensen?

Op 9 Juni aanstaande staat de Thalia Lounge in Rotterdam volledig in het teken van Paparazzi en de rode loper!

Op deze avond is iedereen beroemd en word je behandeld als een superster! De loungy vibe en geweldige ambiance gaan ervoor zorgen dat deze avond onvergetelijk wordt.
Deze avond gaat Yellow Claw het allermooiste feestje verzorgen. Wie kent ze niet!? Hun gruwelijke beats en tunes gaan de avond helemaal in de Loungy sferen brengen!
Zo is er deze avond ook een set van Real El Canario, Celina Manahutu & Junior Rodgers! Er zal op deze avond veel afwisseling zijn tussen House & Urban.

Ben je nu nog niet nieuwsgierig? Dan daagt M-Choice je uit! Meer klasse en style ga je niet vinden op een feest. Een avond vol Sexyness en Paparazzi om je heen die je niet met rust kunnen laten! Just be there & maak er samen met M-Choice een knallende zomerparty van.

M-Choice wil je Het ultieme Paparazzi gevoel geven, met de rode loper en de fotografen die klaar staan om je vast te leggen en jou deze avond een speciaal gevoel te geven!

Aarzel niet en haal je kaarten nu en verzeker jezelf van een plaats tussen de celebs voordat dit evenement al afgeladen is om er met zijn allen Het Allermooiste Feestje van te maken!

Voorverkooptickets
De online voorverkooptickets zijn slechts €12,50 (ex fee) en te verkrijgen via n/a.
De fysieke kaartjes zijn verkrijgbaar via alle Free record shops

Deurverkoop:
Er zullen ook een ruim aantal tickets beschikbaar zijn aan de deur, tenzij het feest natuurlijk op de avond zelf is uitverkocht. Wil je dit evenement niet missen? Dan raadt de organisatie jou aan om je kaartjes in de voorverkoop te halen en teleurstelling aan de deur te voorkomen. Door=More

Viparrangement:
Voor de feestliefhebbers die de avond in nog meer luxe willen mee maken, zijn er ook speciale viparrangementen. Voor meer informatie of reserveringen kun je mailen naar Vip@m-choice.nl of onze website bezoeken www.m-choice.nlNews / Reports
*
Rating 9 jun 2012 - Paparazzi presents Yellow Claw
*
(0 ratings)
*
*
layer1 area