Loading...
13 mei 2012 - Zandvoort Alive
*
Datum:
13-05-2012 (zondag) 707 dagen geleden
Tijd:
16:00 - 23:00
Locatie:
 (4,6 / 5)
Straat:
Boulevard Barnaart 15 (Paal 15)
Bezoekers:
Prijs:
Gratis
Hotels:
Bookings.com
Deel:
Line-up:
Erick E
Raymundo
Dirtcaps
Ricardo
Mc:
Ron SimpsonZandvoort Alive
*
flyer Zandvoort Alive

Op 13 mei aanstaande gaan in het Zandvoortse Mango’s Beach Bar de voetjes spreekwoordelijk en letterlijk van de vloer, met wat wederom belooft een zinderende editie van Zandvoort Alive te worden.

Dit gratis toegankelijke strandfestival heeft zich al vele edities bewezen met strandwaardige kwaliteitsgrooves die er niet om liegen.
En ook dit maal wordt er weer een line-up gepresenteerd om je vingers bij af te likken. Zo zal Mango’s muzikale muze Ricardo, het festival komen openen met zijn immer lekker in gehoor liggende klanken. Maar ook de onvolprezen Erick E., ooit begonnen als hiphop dj maar inmiddels behorend tot de crème de la crème van de Nederlandse én internationale house scene, zal het publiek komen verblijden met een set waar de honden geen brood van lusten.

Daarnaast zal dj duo Dirtcaps, die inmiddels meerdere, succesvolle releases op hun naam hebben staan, acte de présence geven. En komt Raymundo zijn herkenbare mix van club en big room (tech) house ten gehore brengen. Met als kers op de taart mc’er en host Ron Simpson, die het geheel met zijn vocale kunsten aan elkaar zal rijgen.
Dit alles te midden van zon, zee en strand, de zwoele ambiance van Mango’s Beach Bar en een breed aanbod aan culinaire hapjes. Komen dus die 13de mei.

Zandvoort Alive
13 mei 2012
Mango's Beachbar
Boulevard Barnaart 15, Zandvoort
16:00 tot 23:30u
LINE UP:
Erick E
Raymundo
Dirtcaps
Ricardo
Mc: Ron Simpson


Dit nieuwsbericht is ook verspreid via onze nieuwsbrief. Wijzig instelling om aan te melden


Nieuws / Verslagen
*
16-04-2012Zandvoort Alive
Waardering 13 mei 2012 - Zandvoort Alive
*
(0 waarderingen)
*
layer1 area