Loading...
11 may 2012 - #Epic Kick-Off Edition
*
Date:
11-05-2012 (friday) 1107 days ago
Time:
23:00 - 04:00
Location:
 (4,5 / 5)
Street:
Oostelijke Handelskade 4
Visitors:
3 0
Win tickets:
Winners have been notified.
Price:
10,00 excl. fee
Max.visitors:
1.000
Hotels:
Bookings.com
Website:
panama.nl
Share:
Line-up:
Abstract, Flava, Melly Mel, Kid Q, Lady Bee, Mc Iceman

Studio Hosted by GCFT:

Kuddedieren, D-Garcia
#Epic every friday at Panama
*
flyer #epic Kick-Off Edition

Published: 3 May 2012

De vrijdagen in de Panama staan in het teken van de grootste muziekstroom in de Nederlandse Dance scene op dit moment, de Eclectische muziek.

Pak bijna elke club in Nederland (vooral Amsterdam) en hun beste of een van beste avonden is een eclectische avond. Anno 2012 is er afscheid genomen van de ‘hokjesgeest’ en moet muzikaal van alles mogelijk zijn tijdens een avondje stappen.

Niet alleen in Nederland (Amsterdam) is er afscheid genomen van de ‘hokjesgeest’ ook internationaal zie je samensmeltingen tussen House en Urban artiesten. Grote housenamen zoals onder andere David Guetta, Swedish House Maffia en Avicii hebben allemaal hun grootste hits gehad ism met een Urban artiesten zoals onder andere Usher, Kelly Rowland, Pharrel Williams en Nicki Minaj.
Maar ook het succes van alle bijvoorbeeld 90’s avonden wordt bepaald door het eclectische aanbod (alle grote hits door elkaar) die ze aanbieden. Dit alles maakt de eclectische muziek stroom de grootste en meest populaire muziekstroom op dit moment.

Als conceptnaam is gekozen voor #EPIC een van de meest gebruikte uitdrukkingen op Twitter. Het staat voor een grootste en zeer fijne gebeurtenis, avond of moment. De naam, de muzikale invulling en de artiesten die zullen draaien en optreden op de vrijdagavonden maken #EPIC tot een avond die garant staat voor een complete avond uit.
Je hoeft niet meer te discussiëren met je vrienden welke avond je uitkiest op de vrijdag of concessies te doen om naar andere muziek te gaan luisteren dan wat jezelf leuk vind. Bij #EPIC komt iedereen aanbod en kun je samen genieten van een #EPIC FRIDAY.
De line-up zal ingevuld worden door de grootste namen die de afgelopen jaren en hedendaags landelijk de Eclectische scene bedienen van de beste muziek die er is op dit moment.

De befaamde studio van de Panama word tijdens #EPIC wekelijks gehost door GCFT (Dit staat voor Gino Christiano FeaTuring). Gino Christiano is een eclectische dj uit Amsterdam die meerdere succesvolle residencies heeft gehad in Amsterdam o.a. Suzy Wong, Bar Italia, Odeon en Dansen bij Jansen.
Bekendst is hij van zijn eigen feesten Terug Naar Toen (T.N.T). Gino Christiano staat garant voor een sexy eclectisch breed georiënteerd geluid en nodigt elke week een graag geziene gast uit om met hem mee te draaien in de studio van de Panama.

Voor de complete programmering van #EPIC en meer info ga naar www.panama.nl
Wil je dagelijks op de hoogte blijven volg dan @EPIC_PANAMA via twitter of volg ze via Facebook www.facebook.com/epic.panamaNews / Reports
*
layer1 area