Loading...
29 april 2012 - Queendance Zwolle
*
Date:
29-04-2012 (sunday) 1119 days ago
Time:
19:00 - 01:00
Location:
Street:
Rodetorenplein
Visitors:
1 409
Price:
Free
Hotels:
Bookings.com
Facebook:
4 likes (shares:6, comments:6)
Share:
Line-up:
Yade, Tony Cha Cha, Artistic Raw, Calle & Cruz, Quintin
hosted by MC Boogshe

Queendance Zwolle 2012 – The House of Orange
*
flyer Queendance Zwolle

Published: 20 April 2012

Op zondag 29 april en maandag 30 april is het weer zover. Dan is het Rodetorenplein wederom dé hotspot van Zwolle. High Energy Events organiseert in samenwerking met Las Rosas Events een knallende editie van Queendance – The House of Orange. Waar vorig jaar iedereen compleet los ging op de vetste beats, hoopt de organisatie dit maximaal met jullie over te doen.

Koninginnenacht
Tijdens koninginnenacht zullen de lekkerste club en house beats uit de soundsystems van het Rodetorenplein te horen zijn. Vanaf 19.00 uur gaan de geluidsknoppen open en wordt er opgebouwd naar een spectaculaire opening van Koninginnedag 2012! Met club- en househelden zoals Tony Cha Cha, Quintin en Artistic Raw wordt dit weer een knallende editie van Queendance tijdens Koninginnenacht Zwolle.

Koninginnedag
High Energy Events en Las Rosas Events pakken flink uit tijdens Queendance Zwolle. Ook tijdens Koninginnedag wordt er een hele dikke club en house line-up gepresenteerd. Met dj’s als Erick E, Sidney Samson en Gregor Salto worden de club- en houseliefhebbers op hun wenken bediend. Naast deze dikke line-up wordt ook het podium groter en de aankleding van het Rodetorenplein spectaculairder. Als klap op de vuurpijl zal er om 22.00 uur, in samenwerking met de Oranjevereniging, een dikke vuurwerkshow te bewonderen zijn. Queendance wordt op 30 april afgetrapt om 14.00 uur en zal duren tot 01.00 uur!

Op 5 mei is het Bevrijdingsdag. Dit laten wij ook niet onopgemerkt voorbij gaan, dus vindt er op het Rodetorenplein een grote open-air disco plaats. De gehele logistiek van Queendance blijft staan en tijdens Bevrijdingsdag kun je genieten van de beste ‘classics till now’ en de geweldige sfeer op het Rodetorenplein in Zwolle.

Check hieronder de line-up van Queendance:
Zondag 29 april (19.00 – 01.00)
Artistic Raw
Calle & Cruz
Quintin
Tony Cha Cha
Yade
MC: Boogshe

Maandag 30 april (14.00 – 01.00)
Erick E
Funkerman
Gregor Salto
Jeff Jive
Jeroenski
Quintin
Sidney Samson
Yade
LIVE: Chappell
MC: Clark Kent

Surf voor meer informatie en de laatste updates naar www.highenergyevents.nl of volg ons via Facebook en Twitter. Ook dit jaar weer gratis toegang, dus zorg dat jij erbij bent!layer1 area